Nagynak számit a babám?
Március 30-án lesz 5 hónapos kislány.
4 hónaposan 65 cm és 7800 gramm volt.
3 kg-al született és 50 cm-el.
Hú, szerintem igen, rettentő nagy.
Legalábbis a lányomhoz képest. Ő is kereken 3 kilóval született és 52 centivel, 6 hónaposan duplázta a súlyát, 65 centi volt.
Végig csak anyatejes volt, lehet, hogy ennek köszönhető, hiszen azzal nem lehet elhizlalni a csecsemőket.
2-es vagyok
Elnézést, lehet, hogy rosszul fogalmaztam :)
Szóval nem lekövérezni akartam a kérdező kislányát, hiszen ebben a korban nem is lehet ilyenről beszélni.
Csak gondolom a tápszer kalóriadúsabb, bár ez csak feltételezés.
Amúgy átlaghoz képest tényleg nagy, de ez nem jelent semmit, majd lemozogja idővel.
Köszönöm lányok.
Szerintem nem kövér. Hosszban nem lehet hizni :)
Lehet, hogy most kicsit több a súlya az átlagnál a kislányodnak, de később majd leáll a nagy súlygyarapodás.
Nekem 3050grammal született a fiam és 49cm-vel, ő 6400gramm és 65cm volt 4hónaposan, 5hósan 6900gramm és ekkor állt le a fokozottabb gyarapodás. 6hósan 7050gramm volt, 9hósan 8020gramm és 12hósan 8700gramm. Egy éves korára 76cm lett.
:)
Ő csak tápszeres volt 4hós koráig.
Szerintem ne aggódj rajta, majd lemozogja, az a lényeg hogy ő jól érezze magát :)
Az én kislányom kereken 7 kiló volt 4 hónaposan és csak 61 cm igaz ő 3850 grammal született, nekem is szokták mondani hogy milyen kis dundika, de csak azt szoktam mondani, hogy azért mert jól érzi magát, és van étvágya.
Ő elég nyugis úgy hogy nem sokat mozog :)
Most kezd inkább jobban mozogni.
Most 5 hónapos, de már látszik hogy kevesebbet hízott(Holnap megyünk tanácssadásra.
Most inkább nőt.
Ne aggódj ezen, a lényeg hogy jól érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!