Tényleg nagynak számít a babám, ha 9 hónaposan 10 kg és 80 cm?
Hát szerintem nagy. És akkor mi van? Nincs attól semmi. Az a lényeg, hogy arányos legyen: nemcsak a súlya nagy, a hossza is.
Miért kérdezed? Valaki azt mondta, hogy nagy?
Én fiam 14 hónapos, 10,5 kiló és 81 centi. Így azt mondanám, hogy hozzá képest igen, nagy. De igaza van az egyik válaszolónak, és akkor mi van, semmi. :)
Amúgy az enyém meg kicsinek született, és az elején mindig ezt hallottam, "óó, milyen pici baba".
Az en fiam 2,5 honapos es most 6,5kg es 64 centi, es mindenki el van hulve mekkora,de tok aranyos,mert a sulyahoz megvan a kello magassaga. nagy babakent is szuletett(4,5kg 60cm). Ezt csak azert irom,hogy gondolhatod mekkora lesz 9 honapos korara.
Szerintem ne foglalkozz azzal hogy mekkora,csak hogy egeszseges legyen! Amugy meg mi felnottek sem vagyunk egyformak!
A lanyom egy évesen volt ekkora, igy azt mondanám, hogy igen, nagy. Na de pl a lanyom azota nem hízott, nem nőtt. Lehet, hogy most lelassul a te babad is, és ekkora lesz egy évesen is mondjuk.
Üdv, 14 honapos kislany anyukaja
Szerintem nem nagy.
Az enyém korababa, picivel született,de már senki nem mondja meg róla.
13 hós 13 kg és 91 cm, szóval jóóval ngyob, mnt az átlag 1 évesek.
Szerintem ne hasonlitgass, ha baj van az orvosotok szólni fog, hidd el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!