Milyen méretű mózeskosár számít nagynak? Én a legnagyobbat keresem, írjatok márkát légyszi!
Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 14:56
1/7 anonim válasza:
szia
nekünk Chipolino Gemma kocsinak van,a mozesébe még belefér a 8 kilós 72cm-es 8 hónapos babám.
Bár nem tudom a baba "kicsi"-e vagy a mózes nagy,de még mindig tud benne aludni.igaz, mostmár "faltól-falig" ér benne:)
2/7 Adnil25 válasza:
Szia! Nekünk
ilyen babakocsink volt (34-es szín) és még a másfél éves ununokatesó is elfért a mózeskosárban. kb. 80 cm-volt.
3/7 anonim válasza:
Coletto Austin mózese 78-80 cm kb, most gyorsan lemértem :)
4/7 anonim válasza:
Jané és Maxi cosy. Nekünk Jané van. Mózes merev falú, autóba beköthető. Bár még belefért volna kisfiam tovább, de fél évesen a sportkocsi részt használtuk.
6/7 anonim válasza:
Nekem Cam Combi Family-m van, annak a mózese 76 cm.
A lányom 8 hónapos, még belefér
7/7 anonim válasza:
bergon camarelo mózes 84×36×19 cm-szerintem ennél nagyobbat nem találsz.Akkora ennek a típusnak a mózese,mint a mélykocsi változatának a fekvőrésze.(illetve 2 cm-rel rövidebb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!