Mikortól tudnak a picik puszit adni?
Figyelt kérdés
Az enyém 9 hónapos, de még nem ad.2008. júl. 22. 20:42
1/5 anonim válasza:
Ha jól emlékszem az első igazi puszit a kisfiamtól másfél évesen kaptam. Mármint ő volt annyi.
2/5 anonim válasza:
Nekem 8hós a fiam és ha odabújik az arcomhoz nyalogatja :)
3/5 anonim válasza:
Az én lányom 6 hónapos ésdörgölőzik és nevet. Nekem ez felér a puszival :-)
De a kérdésedre válaszolva, a kereztlányom 20 hónaposan adott nekem először önszántából puszit (nem úgy, hogy valaki mondta neki, hogy adjál puszit). Na akkor is el voltam ájulva :-9
4/5 anonim válasza:
Szia!
Kislányom 10 hónapos és sokszor dobáltam neki puszikat a levegőbe. Tetszett neki a hang és elkezdett utánozni. Most ha mondom, hogy Puszi akkor dobálja a puszikat. Annyira aranyos. Lehet nálad is beválik. Arcra még nem adja a puszikat, csak a levegőbe.
5/5 anonim válasza:
A babam 14 honapos volt,amikor "puszit" adott.Nala a puszi azt jelenti,hogy a homlokat a fejemhez erinti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!