Ezért feljelenthet?
Figyelt kérdés
Volt itt nem régen egy kérdés,ahol a szomszédot zavarta a 3 hónapos baba sírása.Hasonló helyzetben vagyok én is.A babám most 6 hónapos,jön a foga,ezért most többet sír.A szomszédunk azzal fenyeget,hogy feljelent.Mik lehetnek a következményei?2014. márc. 10. 07:05
1/9 anonim válasza:
Szerintem semmi.max kirohogik.
egy gyerekre nem tudsz hangero szabalyozot tenni. Vagy on-off gombot...ezt neki tudni kene..
De ha o nem us a rendorsegen /birosagon tudjak:)
2/9 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy hajrá, menjen most azonnal, tegye már szebbé a hatóságok hétfőjét. Mindig jót tesz egy kis nevetés a hét elején.
3/9 anonim válasza:
Ha hülyét akar csinálni magából a szomszédod, akkor jelentsen fel. Majd jól kiröhögik.
4/9 anonim válasza:
akkor jelenthetne föl a gyereksírás miatt,ha pl verik a babát,vagy éheztetik és azért sír,
máskülönben ,nem
5/9 anonim válasza:
Megpróbálkozhat vele, de nem fogják komolyan venni.
6/9 anonim válasza:
Téged el nem marasztalhatnak, de szerezhet kellemetlen perceket, ha mondjuk egy túlbuzgó ügyintézőbe botlik, és az rád küldi a gyermekjólétit hogy nézzen már körül...
Az ilyen emberek mért nem egy lakatlan szigeten élnek??!
7/9 anonim válasza:
neki van gyereke, unokája? mert akkor lehetne kicsit türelmesebb is...
olyan ez, mint az autóvezetésnél: attól, hogy valaki gyakorlott, régóta vezet, nem kéne elfelejteni, hogy egyszer ő is volt kezdő
8/9 A kérdező kommentje:
Ő egy idős nő.Elvileg vannak gyerekei,unokái,de én még nem láttam őket.Nem félnék a gyámhatóságtól,jó körülményeket tudunk biztosítani a gyerekünknek.Pénzbüntetéstől tartok vagy kötelező költözéstől,pedig saját tulajdonban élünk.Köszönöm az eddigi válaszokat!
2014. márc. 10. 10:56
9/9 anonim válasza:
A 07:35-ös vagyok. Minden normális ember tudja, hogy egy 6 hónapos baba még csak sírással tudja jelezni, ha éhes, fáj valamije, vagy bármire szüksége van. Aki ezt nem tudja, és képes ezért feljelenteni, na az nem normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!