Tényleg feljelenthet a gyámügy ezért? Többi lent!
röviden: én és haverom november ota élünk kint grázban, haverom dolgozik én sajnos nem és azota ö fizeti nekem a lakbért meg mindent, h jobban kijöjjünk a pénzböl kihivtunk még egy embert magyarbol! a haveromnak van egy 14 éves gyermeke otthon, haverunknak 4 gyermeke van otthon magyarba !!!!!! ha nem lennék itt kint akkor is felesbe kéne fizetniük mindent , igy h kint vagyok igy is felesbe megy a két havernak!!!
kérdésem a következö h ez szemet szurhat e az otthoni gyámügynek és feljelenthet e h két haver zsebéböl ugymond kiveszek 100-100 eurot és igy elveszem a gyerekek elöl a pénzt!
megjegyzem nem keveset keresnek az a két ember, ha valami nem tiszta kérdezzeketek! :)
válaszotok elöre is köszi
ez csak valami vicc, igaz?
Téged ugyan milyen alapon lehetne feljelenteni? max. ha kényszerítenéd a másik kettőt, hogy tartsanak el, de akkor se a gyámhivatal intézkedne.
Egyáltalán hogy jutott ez eszedbe? Nagyon unatkozhatsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!