Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért feljelenthet?
Figyelt kérdés
Rám írt egy nagyon durva szöveggel egy férfi. Már elegem van belőle, hogy ilyenek írogatnak. Közben levélben is pocskondiázott a gyereke regisztrációjából. Kiraktam a levelet a nevével együtt. De úgy hogy ne lehessen a nevére rákattintani. Most azzal fenyeget, hogy feljelent ezért.2013. dec. 9. 10:52
1/5 anonim válasza:
Bármiért fel lehet jelenteni valakit. A nick név miatt nem valósul meg bűncselekmény. Akkor valósulna meg, ha rá ismernének, vagy egyértelműen beazonositható lenne. Feljelenthet, de sokra nem megy vele, ha nem valósul meg bűncselekmény, akkor lezárják az ügyet.
2/5 anonim válasza:
Tegnap egy újgazdag liba engem is befenyegetett, de jót röhögtem rajta. Az oldalon gyakorlatilag csak email cimet kérnek, és egy nick nevet, gyanitom az IP sem tárolódik.
Ez alapján nagyjából annyit ér a feljelentés, mintha hamupipőke feljelentené pinokkiót h. hazudik. A hatóság meg azt vizsgálja, hogy a pinokkió-ból egyértelműen rá lehet e jönni, hogy Dr. Gipsz Jakab kazánkovács, és nőgyógyász és ő ezért anyagi kárt szenvedett, vagy a jóhirén esett e csorba. Ez gyakorlatilag nem tud előfordulni. Szóval még az is lehet, hogy ő kap valamit ha igy ugráltatja a hatóságot.
3/5 anonim válasza:
Feljelenti bárkit fel lehet még, ha csak rálép a lábadra akkor is. Ez esetben viszont nem látom át miért állna meg a feljelentés, eljárás biztos nem lenne belőle.
5/5 Költőnő? válasza:
muhhahhaaa, sok sikert neki hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!