Hogyan álljunk át a 4 órás evésre?
egyáltalán nem sok ez.
egyébként miért kell átállni a 4 órás evésre? már annak idején is ezt mondogatták sokan, de nem jöttem rá miért is...
még a felnőtt emberek is 3 óránként esznek (a köztessel persze).
enyém már 4 éves, még mindig 3 óránként eszik, sőt, az oviban 10órai és ebéd között csak 2 óra van...
jaj, ne erőltessél semmit.
kapaszkodj meg, anyatejes, 9 hónapos babám van, hogy 2 óránként eszik. (igaz, ha szomjas, akkor is mellre kéredzkedik, de ennyi idő után már tudom, hogy szomjoltás e amit csinál, és van, hogy tényleg eszik egymás utáni két órában!)
nálunk 3 hónaposan alakult az ki csak, hogy magától lecuppanjon a ciciről és hogy 2, 2,5 órát is kibírjon cici nélkül. pedig a könyvek és a hülye védőnőm szerint ezt nem így kellett volna csinálnia :) na hát én a gyerekre bíztam a döntést, és csakis áldani tudom az eszemet, még mindig sok a tejem, és még mindig boldog baba és boldog mama vagyunk :)
Mert a doktornéni és a védőnéni 20, 30, 40 évvel ezelőtt ezt tanulta. Nem az ő igényeiknek, hanem a babádénak kell megfelelned.
Amúgy egy óvodás kisgyerek is kb. 3 óránként eszik, ha 7 körül reggelizik, 10-kor uzsi, délben ebéd, stb...
Amikor a védőnőm forszírozta a négyórás evéseket, bőszen bólogattam, aztán egyik fülemen be, a másikon meg ki. Ráadásul anyatejes baba volt, az még gyorsabban emészthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!