Kicsit megijedtem! Szerintetek le van maradva?
A kisfiam 11 hónapos, és majdnem egyedül jár, ezzel nincs baj. Viszont egyetlen értelmes, vagy legalábbis bármire hasonlító szót sem ad ki. Berreg, kiabál, mondja, hogy he! dede, baba, tetete, ilyenek. Nem mutogat, nem ad a kezembe semmit, nem tapsol, a kanalat csak rágja, nem játszik "egyedül evőset" sem. Megérti, ha valamit nem szabad, újabban az ajtó a kedvenc játéka, nyitja, csukja, löködi. Nem pakol dolgokat dobozba sem.
Szerintetek le van maradva?
Próbàlod tanítani? Mondjuk a tapsit?
Nem mondanàm h levan maradva bár a tapsit, csip csip csokát, pàpàt inteni én megtanitottam 6hosan tudta!
Dehogy:) Ne aggódj!! Az én 21 hónaposom sem mond egy szót sem, nagyon ritkán integet, és mostanában kezdett egyedül enni:):) Nincs elmaradva ő sem, mert megért mindent, sőt nagyon figyelni kell, hogy mit mondunk előtte. Ha 2,5 -3 évesen nem beszél akkor majd megkeresünk egy szakembert addig nem!
Még jó,h nem 3-4 hónaposan kellene csipcsipcsókáznia,:):):) Erről csak annyit, hogy a kisbaba tudománya nem feltétlenül az anyuka érdeme!! Uannyit foglalkozok a fiammal, mint anno a lányommal, aki 15,5 hónaposan megmondta a teljes nevét, és 18 hónaposan elénekelte a bocibocit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!