Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8,5 hónapos baba nem kúszik,...

8,5 hónapos baba nem kúszik, nem mászik. El van maradva?

Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 14:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Másznia még nem kell, de kúsznia már azért kellene. Nem is próbálkozik?
2014. jan. 29. 14:09
 2/22 A kérdező kommentje:
Nem. Felulni sem tud magától, megul ha ültetik, de ha pl nyul valamiért, akkor eldől es nem tud visszaulni. Kapaszkodva feláll.
2014. jan. 29. 14:13
 3/22 anonim ***** válasza:
Én biztos kikérném az orvos véleményét. Az ülés még határeset, de kúsznia kellene. Ültetni viszont nem szabad.
2014. jan. 29. 14:17
 4/22 anonim ***** válasza:

Kúsznia már kellene. Forogni forog?

Nagyon fontos lenne, hogy ne maradjon ki se a kúszás, se a mászás! Ültetni tilos!

Vigyétek el egy Dévényeshez!

2014. jan. 29. 14:19
 5/22 anonim ***** válasza:
hogy lehet hogy feláll?Hogy jut el ahhoz a bútorhoz,székhez ami mellett fel tud állni?
2014. jan. 29. 14:19
 6/22 anonim ***** válasza:
58%
Kérdezd meg az orvost szerintem de a baràtnômnek a kisfia 10 hónapos volt mikor elkezdett kúszni,rà egy hétre màszni aztàn kapaszkodva felàllt, egy éves koràra pedig màr stabilan jàrt.
2014. jan. 29. 14:22
 7/22 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen kell egyedül eljutnia bútorhoz. Lehet épp a kiságyban vagy járókában ügyeskedik, és ott ugye van mibe kapaszkodni és felállni. Az én lányom 5 hósan megült ha ültettük, 10 hónapos volt még épp nem mászott de ő is fel tudott állni, kúszott, már ekkorra egyedül is felült. 1éves szülinapja után 1 héttel kezdett el úgy járni hogy csak lestük. ez változó szerintem, lehet lustibb, de próbálkkoznia kellene, min. a kúszást.
2014. jan. 29. 14:36
 8/22 anonim ***** válasza:
76%

pont ezért kérdeztem,mert ha járókában,kiságyban van sokat,akkor nem csoda hogy nem kúszik,mászik,akkor egyszerűen ki kell tenni és várni kicsit.

Van egy ismerősünk,akinek a lánya 9 hónaposan már kézen fogva járt,de mászni,kúszni nem tudott...mivel sokat volt járókában.A doki erre azt mondta, hogy ne járassák,tegyék ki simán a szobába,hogy rájöjjön hogy kell mászni!

2014. jan. 29. 14:46
 9/22 anonim ***** válasza:

9 hónapos korig kell kúszni, 11 hónapos korig mászni, úgyhogy nincs elmaradva. Simán lehet, hogy 2 hét múlva már csinálni fogja, ilyenkor napok alatt is sokat fejlődnek a babák.

(A lányunk 9 hónaposan kezdett kúszni, 10 hónapos elmúlt pár nappal, amikor mászni kezdett, csak ezután ült fel és 11 hónapos koráig támaszkodott a kezével. 12 hónaposan már járt kapaszkodva és 15 hónaposan kapaszkodás nélkül is.)

2014. jan. 29. 14:53
 10/22 anonim ***** válasza:
most komolyan miért lettem lepontozva???nem azt írtam,hogy a járóka az ördög találmánya,hanem hogy nem tesz jót,ha egész nap abban van egy baba!!!!
2014. jan. 29. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!