Mitől lehet, hogy egy 14 hónapos baba reggel 8-tól este 8-ig egy szemernyit sem alszik?
Előfordul az ilyen helyzet biztos másnál is,nálunk is... 1 eset volt nemrégen, nem mentünk ki levegőzni,jött valaki,nem tudtam "kitenni". Nekem muszáj kimenni a kicsivel!HA túlbillen azon a fáradtsági "ponton" akkor nagyon nehezen alszik el.Amúgy hány alvós a babád? Mert mi 14 hósan 1-et aludtunk, de szinte beájult az ágyba.Kocsival nem is mertem elindulni vele,nehogy ott
aludjon el,mert mire kicsomagolom :-) felébred,utána nincsen alvás !
A ringatásra anyósom szoktatta rá, egyébként én csak addig hintázom vele a hintaszékben amíg le nem csukódik a szeme utána rögtön beteszem az ágyába és álomba simogatom ami kb 2 perc. De most csak ha a székhez közeledtem volna már ellenkezett.
A vendégekkel meg úgy vagyok, hogy inkább jöjjenek hozzánk és feküdjön le később a kicsi, mint hogy anyós átjöjjön a gyerekre vigyázni aztán meg húzza a száját ha tíznél később merünk hazajönni. A másik meg az, hogy ha itt annak nálunk, akkor is hiába próbálom időben elfektetni, nem akar aludni.
De rendben, akkor ezentúl nincsenek vendégek, max havi egyszer, és mindig ugyanakkor fogom letenni, hátha így helyreáll a helyzet.
Szoktam amúgy sírni hagyni ha éjjel felkel és hússzor visszateszem az ágyába és huszonegyszer is felkel. De tíz percnél tovább nem szoktam sírni hagyni, mindig visszamegyek hozzá.
Köszönöm a válaszokat, ment a kéz mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!