Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden 7 hos baby már tud...

Minden 7 hos baby már tud mászni, ulni és állni? Akkor mi nagyon elvagyunk maradva

Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 22:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Dehogy is! Az én lányom majdnem kilenc hónapos volt, mire megtanult felülni, karácsony óta mászik és újévkor állt fel(de ezt még ritkán teszi).

Hidd el néha én is úgy érzem, hogy le vagyunk maradva, mert furcsán néznek rám mikor mondom hogy még nem szalad a 10 hónapos lányom.

2014. jan. 9. 22:07
 2/11 anonim ***** válasza:
dehogy is vagytok le maradva :) 9hós lesz 19-én mászni 8hósan tudott rá 2hétre állt fel most kezd kapaszkodva ágy mellett lépegetni.
2014. jan. 9. 22:11
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem mindegyik tud. A nagyobbik lányom mindent nagyon hamar tudott. 9 hónaposan már önállóan járt.

A kisebbik még 7 hónaposan is csak úgy tudott ülni, hogy felhúzta magát a kiságy rácsán és fenékre huppant. Járni csak egy éves korában kezdett el.

Nem vagytok nagyon lemaradva.

2014. jan. 9. 22:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Az en lanyom nem volt egeszen 8 hos mikor elkezdett maszni ra 1 hetre felallt, felult utana most lesz 11 honapos de mar lepeget teljesen egyedul 4-5 lepest. Sokan mondjak h hamar megtanulta de hat nem minden baba egyforma. Emiatt nem kell ketsegbe esni. Ugyis megtanulja ugyesen majd. Az jobb aki meg sietteti? Oylat is lattam mar. Akivel total egyszerre szuletett a lanyom kisfiu az anyukaja mindent eroltetett neki az ulest jarast mindent. 9 hosan igaz ami igaz el is indult, de nem ertettem a lenyeget h minek eroltetni. Artanak vele csak. Inkabb tanulja meg kesobb de sajat erobol minth karosodjon vmije emiatt. Meg azert valljuk be oszinten sokan szoktak tulozni is ;)
2014. jan. 9. 22:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Dehogy vagytok lemaradva, hagyjátok már a szegény gyerekek versenyeztetését!
 6/11 anonim ***** válasza:
Az en lanyom nem volt egeszen 8 hos mikor elkezdett maszni ra 1 hetre felallt, felult utana most lesz 11 honapos de mar lepeget teljesen egyedul 4-5 lepest. Sokan mondjak h hamar megtanulta de hat nem minden baba egyforma. Emiatt nem kell ketsegbe esni. Ugyis megtanulja ugyesen majd. Az jobb aki meg sietteti? Oylat is lattam mar. Akivel total egyszerre szuletett a lanyom kisfiu az anyukaja mindent eroltetett neki az ulest jarast mindent. 9 hosan igaz ami igaz el is indult, de nem ertettem a lenyeget h minek eroltetni. Artanak vele csak. Inkabb tanulja meg kesobb de sajat erobol minth karosodjon vmije emiatt. Meg azert valljuk be oszinten sokan szoktak tulozni is ;)
 7/11 anonim ***** válasza:
Bocsi vmiert ketszer masolta be a valaszomat. Ha vki tudja az egyiket toroltetni azt megkoszonnem nem szandekos volt.
2014. jan. 9. 22:20
 8/11 anonim ***** válasza:

dec 23-án töltötte hetedik hónapját, és aznap megörvendeztetett végre minket a giri-gurigázással, vagyis először csinálta azt, hogy oda-vissza gurult... hasról hátra már 2 hónappal korábban átdölt, aztán 1 hónapra rá megint elejtett egy bemutatót... nem érdekelte. de aztán december közepén sikerült neki hátról hasra küzdenie magát, és aztán ráérzett az ízére :) :)

mászni próbál, de még nem húzza maga alá a lábait, inkább most még csak forog, meg dülöngélve előre küzdi magát. ülni csak támasztva tud, felülni meg az még hol van...

egy hét hónaposnak a forgást kell elviekben tudnia még csak.

van két ismerősöm, ahol 9 hónaposak a babák. mindkettőnél már járnak, lépkednek a gyerekek (segítséggel) de ott mindkét baba mozgását fejlesztették (az egyik újszülött korától kezdve hordozóban volt, a másik babának az anyukája meg folyamatosan nagyon magas szintű mozgásfejlesztésre irányuló tornát csináltatott a gyerekekkel - mondjuk ott ilyen szakember az anyuka..)

nem szabad összehasonlítani a tudást. vannak dolgok, amiket meg kell már tudni bizonyos korban csinálni a kicsiknek, de pl. 7 hónaposan a forgás még az elvárt szint... (de van baba, aki csak 9 hónaposan forog, és semmi baja)

ne aggódj. ha mégis szakértő is azt mondja, el vagytok maradva, TORNÁZTASSÁTOK a kicsit (nem kell rögtön a szadizós, drága Dévény-tornáztatót házhoz hívni!) :)

2014. jan. 9. 22:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Dehogy tud! Hagyd a saját ütemében fejlődni, nehogy elkezd valami fejlesztésre hordani, mert semmi gond nincs a babáddal.
2014. jan. 10. 07:26
 10/11 anonim ***** válasza:
A lányom 1 hónappal ezelőtt, majdnem 18 hónaposan kezdett önállóan járni. Addig is mászkált, de kapaszkodva, nem mert egyedül elindulni. Most meg csizma-overálban focizik. Azt hiszem, semmiről nem vagytok lemaradva. Vedd lazábban.
2014. jan. 10. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!