Három hónapos a babám, érdemes most venni pihenőszéket neki?
Mert már a hordozóban nem érzi mindig jól magát,és lassan kicsi lesz neki,nem tud benne úgy mozogni,és a kérdédem az h ha most megveszem neki a pihenőszéket akkor azt meddig tudja majd használni?Nem lesz felesleges mondjuk 2-3hónap múlva amikor már majd mászik vagy ilyesmi??Nem felesleges pénzkidobás?Meddig használhatja a baba,mert fogalmam sincs ha kinövi a hordozót akkor mibe rakjam majd!Mert feküdni nem igazán szeret-szóval a kiságyban sosincs igazán el,csak aludni szokott benne,úgyhogy én a járókát/utazóágynak hívják újabban/ is csak akkor fogom használni ha már majd pakolászik meg eljátszik egyedül,mert elég kicsi lakásban lakunk és nem tudom megoldani h mindent eltegyek a kezeügyéből!
Fogalmam sincs mi lesz,mert a hordozóban ugye mindig jön velem a lakásban és nézi h mit csinálok stb.
Szia, az én lányom 6 hetesen kapott ajándékba Chicco pihenőszéket. Aznap volt az első alkalom, hogy nem sírt úgy, hogy nem volt kézben. Most 6 hónapos és mégmindig nagy sláger :-)
Ha főzök, mosogatok, mindig abban ül kint velem a konyhában, ha nem rögzítem az alját, akkor annyira bele tud jönni a játékba, higy saját magát ringatja.
Én nagyon szeretm, és van keresztben a tetején egy pánt, amiről játékok lógnak le, és azzal is az elejétől fogva játszik.
Szia!
Az én lányom 9 hetes és akkorákat alszik a pihenőszékben, hogy csak na. :)) Napközben ő sem marad meg a kiságyban és ez a szék nekünk megváltás volt a sok sírdogálás után! Meg ugye lassan elkezdi érdekelni a világ és nem mindig fogja értékelni, ha vízszintesen fekszik. A szék meg állítható.
szió
azért arra figyelj,h ne túl sokat legyen benne-mert akkor nehezebben tanul meg mozogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!