Mennyi időt töltötök pár hetes, hónapos babátokkal?
Köszönöm a válaszokat!
Én is viszem délelőtt, és délután is sétálni, sokszor összebújok vele, ha sírdogál és igényli a társaságomat mindig abbahagyok mindent munkát és próbálom megvigasztalni. Nem kezelem úgy, mintha cserepes növény lenne. Vannak feladataim amiket el kell látnom, és olyankor beteszem a kiságyba, ha emiatt nem vagyok "szuperanyu", hát vállalom. Teljesen egyedül vagyok itthon vele, mivel a férjem kórházban van már négy hónapja, segítségem nincs. Igazából örülök a sokféle véleménynek, mert mindegyikből lehet tanulni.
Nállam alap dolog volt hogy a kiságy alvásra való!Ha ezt szokja meg akkor késsőbb mikor álmos nem kezd el benne játszani,felélénkülni hanem tudja hogy kiságy=alvás.
De egyébként jól csinálod kérdező,egy arany középutat választottál,ha szüksége van rád mész ha elvan akkor csinálod a dolgod!
Én mindenhova vittem magammal kicsinek a pihiszékbe(ha főztem a konyhába,ha tusoltam,hajat mostam stb)mikor már nagyobbacska volt akkor játszószőnyeg,babatornáztató alatt volt de akkor is vittem oda ahol épp dolgom volt!
Az aki egész délelőttre beteszi a 7 hósát a kiságyba nem is tudom milyen az ilyennek gyerek,lehet nem reklamál mert már beletörődött a sorsába!Szerencsétlen...még látatlanba is sajnálom!
én úgy csináltam, hogy akkor takarítottam, főzetem, pakolásztam mikor aludt.
igaz így míg kicsi volt, csak estére végeztem, de igazából kutya nem nyitotta ránk az ajtót, úgyhogy nekem megfelelt.
mikor ébren volt akkor evett ugye, pihiztünk, összebújtunk, járkáltunk a lakásban...
én amúgy az erkélyen altattam délben, a friss levegőn 3 órát aludt már pár hetes korától, a szobában csak 1-2 órákat :)
aztán 2-3 hónapos korában már játszószőnyegen volt nappal én meg vagy mellette ültem vagy ha elvolt a játékaival akkor lefoglaltam magamat. meg sokat olvastam, hangosan, mindkettőnknek jó volt :D
aztán 4 hónapos korától már gurult, 5 hónaposan már kúszott, akkor becsuktam az ajtókat, ő meg a szobában, előszobában jött utánam vagy szórakozott a széthagyott cuccokkal :)
7 hónapos meg enyém már körbejárta a szobát, egész délelőtt molyolt, járkált, mászott, pakolta ki a fiókokat.
eszembe nem jutott ekkor már a kiságyba tenni nappal, csak mikor aludt. így egyébként megtanult, hogy az ágyban alszunk, ha betettem, akkor lefeküdt és becsukta a szemét :)
2. válaszoló, akkor mennyit van kint a szabadban a gyereked? 3-tól míg a nagy fürdik, gondolom 6-f7? közben van 1-2 órás séta?
tehát napi 1-2 órát van a kiságyon-babakocsin kívül?
ez azért hátborzongató, tényleg minek az ilyennek gyerek!
(vagy ennyire kell a csp+gyes? :O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!