5 hós kisfiam ha fogja a kezem feláll viszont ülni nem tud. Nem gond?
Én úgy tudom, kb. 4 hónapos kortól szokták magukat "kirúgni", ha ölben vannak. Az enyém is csinálja (4 hós), meg rengeteget rugózik, ugrál, kinyomja magát állásba.
Szerintem amit magától csinál, az nem gond, csak te ne állítsd föl. És tedd sokat hasra, hagy ügyeskedjen. :)
nem áll fel magától... reflex, te meg fogod a kezét. hol itt az egyedül?
ne csináld, még a combodra se ültethetnéd, nem hogy a kezét fogva álldogáljon.
majd ha a közelében sem vagy, úgy áll fel, majd akkor csinálja magától. addig tönkre mehet a gerince
hát így, hogy szembe ül veled a combodon, semmiképpen nem szabad. ez ültetés, az is tilos, míg magától fel nem ül.
úgy ülhetne csak, hogy a mellkasoddal-hasaddal megtámasztod a hátát, tehát neked dől mint pl. a hordozóban. de ezt is úgy, hogy kicsit hátradőlsz, ne derékszögbe.
nem kész még a gerince, megrogyhat amitől később gondjai lehetnek, pl. iskolás korban gerincferdülés. vigyázz jobban rá, ezeket tartsd be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!