Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adjam a tejpépet 6 hós...

Mikor adjam a tejpépet 6 hós babámnak, hogy éjszaka ne keljen fel annyiszor enni? Esti szopi előtt, után, vagy mostanában,6 óra körül? Még egyáltalán nem kapott ilyesmit. Mennyit ihat meg elsőre?

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Én fürdés előtt szoktam neki adni, fürdés után még szopizik, utána alvás. Ha nem evett még, szerintem ezt is kóstoltasd először pár kiskanál, utána meglátod hogyan reagál. Az én kislányomnak először fájt tőle a hasa, egész éjjel nem aludt, akkor vártunk vele 1 hónapot, azóta nincs semmi baja tőle. Inkább próbáld kóstoltatni vele délelőtt, ha hasfájós lesz, estig kiheveri!
2009. dec. 13. 18:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, még azt megkérdezhetem, hogy jobbak lettek tőle az éjszakáitok?
2009. dec. 13. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Én Sinlacot adok neki 6-fél7 körül. Játszik még utána apával kicsit, aztán fürdés, és még tápszer.

Mielőtt kezdtük, 4-5-ször ébredt éjjel (6 hósan), most este 8-tól reggel 7-ig alszik.

8 hónapos anyukája

2009. dec. 14. 10:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nekünk nem igazán változott semmi, most 8,5 hónapos, sokszor felébred éjjel, de cumival visszaalszik, szerintem nem éhes. Lehet hogy a foga jön, vagy a szeparációs időszak miatt ébred sokszor, nem tudom.
2009. dec. 14. 17:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. dec. 14. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!