Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hagyjam így hason aludni vagy...

Hagyjam így hason aludni vagy nem?

Figyelt kérdés

Kisbabám 7 hónapos. Eddig a hátán és az oldalán szeretett aludni. Pár napja napközben hasra tettem le aludni, úgy tovább aludt mint a hátán és az oldalán. Tegnap éjjel 3kor felébredtem, megnéztem a picit, és láttam hogy a hasán alszik, átfordult valamikor éjjel. Ez még eddig nem is lenne gond. Viszont nappal is észrevettem már, meg tegnap éjjel is, hogy mocorog, forgolódik, és sokszor az a mocorgás vége, hogy a fejét lefelé tartja, és a két szemét a kezére teszi. Nem tudom ez így mennyire érthető. A két kezét maga alá húzza, és a fejét ráteszi a kezeire, a szeme van a kezein. Mint mikor bújócskánál a hunyó számol, kb olyan pózban.

Nem fulladás veszélyes ez így? Hagyhatom olyan pózban is hason aludni, vagy inkább forgassam el ilyenkor az oldalára? Bár nem állhatok mellette egész éjjel azt lesve mikor fordul el úgy.

Mi a véleményetek? Köszönöm.

2014. márc. 7. 17:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A kisfiam fél éves múlt, születésétől csak, kizárólag hason alszik. Én is és a testvérem is hason aludtunk, anyukám elmesélése szerint :) Szerintem, ha észreveszed, hogy így "elbújik", akkor esetleg óvatosan elfordíthatod a fejét.
2014. márc. 7. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!