Én vagyok csak ennyire béna, vagy másnál is előfordult hasonló?
Nem vagy béna!
De el kell krzdenetek a hozzátáplálást, mert az anyatej már ennyi idős korban sajnos kevés.
Én is jártam a babammal hasonló cipőben. Egyre többet fogadott el, de csak szépen lassan, nem kapkodta el. Volt, hogy hagytunk bizony ki napokat, mert belefaradtam a kudarcba, h nem fogadta el, amit foztem.
Aztán újrakezdtük.
Én úgy csináltam, h először volt a főzelék, aztán a tápszer. Amikor mondjuk az adag felét megette, utána nem.kapott már tápszert. Volt visszaesés is természetesen, de olyan 11 hónapos korára valtottuk ki a középső étkezéseket. 5 hónapos korában kezdtük, szóval láthatod, h nem ment gyorsan. De a lényeg a próbálkozás. Több íz, állag, kanál, stb.
Sok sikert!
Egyáltalán nem vagy lemaradva. Az a gyerekorvos nem ért a tápláláshoz. Amikor a kicsinek lesz rá igénye enni fog mást is. Időnként kínáld meg de ne görcsölj rá. Az anyatej a legjobb táplálék amit kaphat.
Próbálkozhatsz darabos ételekkel, amit a kezébe foghat, hátha az jobban tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!