Hogy szokassam 18 hos babámat rendes ágyikoba a
kiságyábol?
Figyelt kérdés
Egyszerüen nem akar egyedül aludni másik ágyon csak velem de azt meg én nem akarom mert utána nem szabadulok töle jártam már ugy máskor is és több nap sirásba telt mire megint egyedül elaludt. Olyan ágyat vettem amiröl le se tud esni mert a földre huzom ki.
2009. dec. 13. 10:01
1/8 anonim válasza:
Miért akarod, hogy rendes ágyban aludjon?
Az én fiam 26 hónapos, de még a kiságyában alszik!
2009. dec. 30. 13:19
2/8 anonim válasza:
Az én kisfiam is 18 hónapos. Már megvan neki is a rendes ágy, de még nem akarom átszoktatni. Nekik még biztonságosabb a kiságy, mert össze vissza forognak. Olvastam, hogy mind a két ágyat be kell tenni a szobájába és majd amikor Ő akar az új ágyon aludni akkor kell rászoktatni. Ez olyan mint a bilizés, nem kell erőltetni.
Sok sikert!
2009. dec. 30. 13:20
3/8 anonim válasza:
Nekem a babó 20 hós,mindig egyedül aludt a kiságyba,kb 18 hósan elkezdte hogy ő fél egyedül,és velem akar aludi. Oda is vettem 1 hétig ott aludt,és nagy kínlódásra sikerült vissza szoktatni,de úgy hogy simizni kelett a hátát,és amíg nem aludt el nem jöhettem ki a szobából.Most megint ugyan ez a helyzet,de most azt csinálom hogy ahogy elaludt egyből rakom az ágyába.Van hogy éjszaka 3-4szer is vissza kell rakni. Most is azt mondja hogy fél a télapótól. De most még 2 foga is jön. Úgy hogy kitartás
2009. dec. 30. 13:22
4/8 anonim válasza:
Bocsi nem olvastam végéig a kérdést. Én 20 hónaposan nem akarom még rendes heverőre szoktatni,biztonságos a kiságy. Most épp anyunál vagunk 3 napja és a keri fiam heverőjén alszik nem tiltakozik de otthon még marad a kiságy nyárig tutti.
2009. dec. 30. 14:09
5/8 anonim válasza:
Szia Az én lányom két éves kora után döntött ugy magától ,hogy most már a nagy ágyba alszik. Mindkét ágy a szobájába volt a kicsinek ki vettünk két rácsot (éjjel kijárt wc-re azért kellett kivenni) a nagyra meg raktunk leesés gátlót.egyik nap azt mondta most ő ott alszik többett nem aludt a kiságyba :)
2009. dec. 30. 15:37
6/8 anonim válasza:
Az én lányom 14 hónapos most vetünk neki rendes ágyat mert a rácsosba nem tudott nyugodtan aludni össze vissza verte magát!Gyerekkanapét vettünk amit ki lehet hajtogatni szivacsos így ha forgolódik nem esik le róla,max legurul de elég nagy erre még nem volt példa!Azóta nem kel fel éjszaka,tök nyugiba alszik!
2009. dec. 30. 15:50
7/8 anonim válasza:
Szia! Mi vettünk leesésgátlós ágyat a lányomnak. Már hónapok óta abban alszik. A kiságyban nem fért el. Állandóan nekiütközött a rácsoknak. egyszer sem esett le róla eddig. Szeret benne aludni. Mi úgy szoktattuk át, hogy vele együtt kivittük a kiságyat, szétszedtük, elköszöntünk, mert a nagylányoknak nem kell már kiságy. Semmi gond nem volt. Ha álmos, egyszerűen felmegy az ágyára, hogy ő már lefeküdne. Nem bántam meg.
16 hónapos kislány anyukája
2009. dec. 30. 16:22
8/8 A kérdező kommentje:
azt reméltem a kérdésemre fogto válaszolni nem pedig arra ki melyen ágyat vett,másrészt pedig azért kell 2 héten belül átszokatnom a nagyobb ágyra mert lesz egy mütétem és nem tudom majd emelgetni ki-be a kiságyába ,de ha igy haladok akkor vele fogok aludni mert már két hete ezt csinálom,de már nagyon ki vagyok merülve a mellette alvásba megmondom öszintén jobb szeretném ha már egyedül aludna a nagy ágyikon amiröl leesni sem tud mert mondom a földre huzom kia matracát tehát tényleg szuper,de mint azt már kérdeztem HOGYAN szokassam az egyedül alvásra ,mert napközben elalszik egyedül a kiságyba,de a nagyba miért nem akar? és mit tegyek hogy ott aludjon,mert ha éjszaka kiszökök miután elaludt akkor nem telik el egy ora,és aja-aja-aja,és kezdem elölröl.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!