Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen teát iszik másfél éves...

Milyen teát iszik másfél éves gyereked? Ízesíted neki?

Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 21:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem itta a vizet, teákat, ezért mindig turmixoltam és vízzel hígítottam a gyümölcsöket, azt itta csak meg. Kb. egy hónapja kicsit náthás lett, gondoltam, adok teát neki. A kamillától piros lett a popója (se a köményt, se a többi babateát nem szerette, néha ki is hányta korábban). Körülnéztem a boltban, a pickwick aromás, nem akartam. A spar-ban vettem végül az Immun-fit nevű teát, csak természetes és finom tea is. Mézzel készítettem el neki és kis citrommal és megitta, mint a kacsa! :-) Teát csak ezt fogok neki adni, mert feketét nem szabad. A rooibos-ról úgy tudom, hogy azt lehetne, de azt a teát én nem szeretem, ezért neki sem veszem.
2014. ápr. 8. 01:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A csipkebogyót sem bírta, attól is mindig kiütéses lett a pelusban.
2014. ápr. 8. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!