Próbáljam visszahozni a tejem mennyiségét, vagy adjak tápszert?
Én a helyedben próbálkoznék még. Persze, ha tényleg látszik, hogy elég éhes még, akkor adj neki tápszert pótlásként.
Rakd sűrűn mellre, akkor is, ha nem tűnik éhesnek. De ihatsz sört is, az is serkenti a tejtermelést például.
ne tápszerezzetek, tele van mindenfélével :)
a tej mennyiséget kereslet kínálat határozza meg...
ha mellre teszed sokat, lesz tejed.
én 9 hónapja szoptatok, most kezdtem a hozzátáplálást, de még mindig korlátlan tejem van. (pedig elején nehezen indult, kicsi is a mellem) a titok az igény szerinti szoptatás és kész.
én az első 1 hónapot leszámítva sose mértem a tejet (ott is csak a baba súlyát, gyarapodását) és kb. első hónapot is fejtem...
bízz magadban... főleg, hogy jó húsban van a babci..
most van még egy növekedési ugrás, ha igény szerint eteted, már bármeddig tudsz szoptatni... már ameddig te akarod :)
Köszi neked is :-)
Talán már érzem, nem reménytelen a helyzet. Pisi, kaki van, nem sír, hanem jól eljátszik, éjjel is fél 3-kor kért először cicit. Ezek alapján talán mégis szopizik, csak engem téveszt meg az, hogy soha nincsenek tele a cicik, úgy mint rég... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!