Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám 7 hónapos lett, milyen...

Babám 7 hónapos lett, milyen új ételeket kóstoltathatok vele?

Figyelt kérdés

A táblázatok annyira eltérőek. Ezért tapasztalatokra lennék inkább kíváncsi. Milyen új ételeket adhatok neki 7 hónaposan? 5hónapos kora óta eszik más ételt is a tápszeren kívül, eddig már evett alma, répa, barack, krumpli, sütőtök, borsó, glutén, husi, rizs. Miket adhatok még neki? Pl joghurt ha mehet neki, akkor milyen, melyik márka vagy ízüt ajánlanátok?

Nagyon köszönöm a válaszokat.

2014. márc. 4. 09:53
 1/2 anonim ***** válasza:

A Bebivita-s üveges kaját mind nagyon jók! A tescoban szoktam venni, nemtudom még hol lehet olyat kapni de tényleg nagyon szuper! Abból van joghurtos is, mindenféle, csak gyorsan elkakpkodják...ha le van akciózva.

Már adok neki kiflit is amit elrágcsál, kis kenyér darabokat, párizsit.

2014. márc. 4. 10:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem amit már lehet kóstoltatni: natúr joghurt, körte (barnás színű), meggy, tök, cukkini, fehérrépa, cékla, gesztenye, petrezselyemzöld. Borsót viszont csak később adtam.
2014. márc. 6. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!