Mit csináljak ha kisfiam minden este felkel lefekvés után egy órával?
Sziasztok, csatlakozom, az én babám is pont egy óra mva ébred lefekvés után. Arra gondoltam, hogy - mivel cicin alszik el - büfizni kel fel, általában így is történik.
És ekkor már nem kap cicit, sőt utána sem ha felébred, max hajnal 6 körül. Persze sírt, mert kellett volna neki az elalváshoz, de nem adtam, csak ringattam. (Tudom, ez sem jó, de a cicizésről leszokott. A ringatásról még nem :S) Így érezte, hogy nem hagyom cserben, és pár perc után abbahagyta az ölemben, és elaludt.
Persze nem garancia, hogy így nem ébred fel, sőt, tegnap pl háromóránként felkelt, de nem cicivel aludt vissza - nem tudom, hogy ez mennyire lenne haladás nálatok..
Drukkolok mindenkinek! :)
1 éves baba anyukája
előtted lévő vagyok
neeeem, nem hat rögtön!!! továbbra is add neki.
nálunk kb. 10 nap alatt hatott, de onnantől végig alussza az éjszakát.
Köszi a Sedatif-os választ! :)
Kérdező, az egy homeopátiás szer (tabletta). Én szedtem a terhességem elején, mert nagyon ideges voltam (előző terhességem elhalt) és a dokim mondta, hgoy szedjem nyugodtan. Azóta kiderült, hogy a babának is lehet adni, mert nem gyógyszer. Szóval akkor adjam még neki? Tegnap kapott... ma nem.. Akkor holnaptól újra adok neki. Hátha.. :) (egy éves anyukája)
adjad neki, még ha nincs is most hatása, és feleslegesnek érzed is.
én 4 hónapig folyamatosan adtam, mostmár nem, de így is alszik. :)
Kösziiiiiiiii!!!! :)
Jóéjt lányok, megyek, mert most megvolt az elalvás utáni első ébredés... talán most még alhatok egy órát.. :) Jóéjt.
VAn aki kinövi, főleg ha anya kivárja...
Én nem vártam ki, egy évesen cselekedtem, de már bánom, hogy nem előbb...
"Aludj jól, gyermekem" könyv nálunk bevált. Sírással jár, de jobb esetben már 4 nap kitartó és következetes "munka " meghozza a gyümölcsét, és utána nyugodt lehet minden éjjel. Megéri? Nekünk megérte....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!