Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet hogy éhes a kisfiam és...

Lehet hogy éhes a kisfiam és azért ébred gyakran éjszakánként? Meg tudom "tömni" a bendőjét valamivel lefekvés előtt?

Figyelt kérdés

6 hónapos múlt, nemrég kezdtük a hozzátáplálást délben eszik meg egy nagy adag főzeléket.

Éjszaka kb. 3 óránként fölkel enni, régen amíg pici volt akár a 7-9 órát is kibírta egyben. Elrontottam valamit?

Arra gondoltam, ha lefekvés előtt adok neki valami laktatót akkor hátha jobban végigalussza az éjszakát. Viszont a tejcit szeretném még megtartani, hogy sokáig tudjak szoptatni. Van valami ötletetek, hogy mi csináljak?

2010. aug. 16. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Esetleg szoptatás után még tápszer? Használni szokott, kérdezd meg a védőnőt, ajánlja-e, és ha igen, milyet.

Vagy nem lehet, hogy a foga jön?

2010. aug. 16. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:

vacsorára is kapjon husos főzeléket.

és utánna szoptatás .

2010. aug. 16. 11:39
 3/6 szikra veronika ***** válasza:
Én a helyedben megpróbálnék adni neki egy kis tejpépet szopi elött.
2010. aug. 16. 11:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Még nem kapott husit eddig, azt hittem azzal kicsit várni kell, még cssak másfél hete eszik mást is mint tejcit.

A tejpép az mit takar? Ugyanaz mint a tápszer?

2010. aug. 16. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:
A tejpép olyasmi állagú, mint a tejbegríz, úgy kell elképzelni. Millió fajta létezik. Gyümölcsöstől kezdve a gabonásokon keresztül nagyon-nagyon sokféle.
2010. aug. 16. 12:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia!Az én fiam 7 hós lesz,én este 7 körül adok neki tejpépet,sinlacot+gyümölcs,és 8-fél9 kor szopik még,reggel 5 ig alszik igy.Főzit nem eszik,nem fogadja el,gyümölcspépet kap még délelőtt.
2010. aug. 16. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!