Lehet hogy éhes a kisfiam és azért ébred gyakran éjszakánként? Meg tudom "tömni" a bendőjét valamivel lefekvés előtt?
6 hónapos múlt, nemrég kezdtük a hozzátáplálást délben eszik meg egy nagy adag főzeléket.
Éjszaka kb. 3 óránként fölkel enni, régen amíg pici volt akár a 7-9 órát is kibírta egyben. Elrontottam valamit?
Arra gondoltam, ha lefekvés előtt adok neki valami laktatót akkor hátha jobban végigalussza az éjszakát. Viszont a tejcit szeretném még megtartani, hogy sokáig tudjak szoptatni. Van valami ötletetek, hogy mi csináljak?
Esetleg szoptatás után még tápszer? Használni szokott, kérdezd meg a védőnőt, ajánlja-e, és ha igen, milyet.
Vagy nem lehet, hogy a foga jön?
vacsorára is kapjon husos főzeléket.
és utánna szoptatás .
Még nem kapott husit eddig, azt hittem azzal kicsit várni kell, még cssak másfél hete eszik mást is mint tejcit.
A tejpép az mit takar? Ugyanaz mint a tápszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!