Ti bementek este a szobába, ha a baba nyög, nyüsszög, stb. de nem sír?
Nekem ha gugyogott, nyogdecselt nem mentem oda, amikor mar sirdogalni kezdett vagy hallottam rajta h ebbol nem lesz tovabb alvas akkor kivettem. De mindig megvartam h mi lesz. Altalaban szepen visszaaludt. Mar most egy eves elmult es tok egyedul alszik minden ringatas nelkul a sajat szobajaban el este. Ejjel neha hallom mintha beszelgetne vagy ilyesmi de szepen visszaalszik. Vannak rosszabb ejszakak szerencsere nagyon ritka ha felsir, na olyankor mar nem tudom visszatenni a helyere koltozik mellenk. Ez nem tudom miert van de nem uavar. Aldott jo gyerek. :-)
En igy csinaltam, de te tudod neked meddig fer bele es mennyit hagysz. :-) ahogy jonak erzed ugy csinald. Mas sose tudja jobban az anya a sajat gyerekenel erzi mi a legjobb. :-)
én is cicin altatom, ha elalszik este, kiságyba be, ha felsír, kiveszem, és elaltatom cicivel, vissza kiságyba. amikor 4 hós volt, és félálomban hangokat hallatott, csak rákukkantottam az ajtóból (nem csuktuk be)
sokszor így vissza is aludt a babánk.
de ha tudtam, hogy kellek neki, és sírt, hívott, mentem és még megyek is (9hós), és nem mérlegelek!
gondolom te is gondos anyuka vagy, ha sír, mész hozzá, szóval ez így jó, és bízz magadban, hisz te vagy az anyja és tudod, hogy mikor kell odamenned, és mikor van az, hogy a babád egyedül is visszaaltatja magát.
DE ha érzed, hogy hív téged, mindenképpen menj, ne ásd alá az emberekbe vetett bizalmát, érezze a kicsi, hogy ha szüksége van anyára, anya ott van. ha kell, másfél órán át is.
gyorsan felnőnek a gyerekek, adj meg neki mindent, amit lehet. ezek a legszebb, legédesebb évek :)
Én háromszor hagytam figyelmen kívül a nyüszögést. Kétszer a fejére húzta a takarót, egyszer csurom víz és jéghideg volt a pisitől. Iszonyú bűntudatom volt. Akár megfulladhatott/megfázhatott volna. Azóta mindig megnézem, ha nyüszög.
Egyébként ha feszült, mellé ülök és megfogja a kezem, vagy az arcához teszem hogy hozzábújjon. Mindenkinek vannak stresszes napjai. Egy babának is.
Amúgy egyedül alszik el, nem reklamál. Ezt szokta meg. Fürcsi, szopi, büfi, ágyikó. Van, hogy még fél óra múlva is nyitva a szeme, de meg se nyikkan.
12 hetes fiúcska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!