2 es fel honapos babaval lehet együtt fürdeni? Mi szeretnenk
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 17:25
1/6 anonim válasza:
Hát én még várnék vele, azért ő pici még ahhoz.
2/6 anonim válasza:
Mi 8 hósan fürödtünk először kisfiammal. Sztem még picit várj vele, úgy 1-2 hónapot.
3/6 anonim válasza:
Én 3 hónaposan már együtt fürödtem vele. A lényeg hogy mindig fertőtlenitsd ki a kádat előtte és fürödj meg mielőtt belemész vele hogy tiszta legyél, akkor biztos nem lesz semmi baj. Nekünk már akkor nagyon élvezte.
5/6 anonim válasza:
Mi is fürdünk vele kb. 3 hós kora óta.Csak a víz hőfokára kell vigyázni,meg az tényleg nem árt ha te lemosdasz előtte.
6/6 anonim válasza:
Szerintem ha szeretnél, nyugodtan fürödj együtt vele. És szerintem felesleges kádat fertőtleníteni és külön lefürödni előtte.
Amúgy is érintkeztek, ha valami baci vagy kosz van rajtad az anélkül is átragad rá.
Nem kell annyira túlsterilizálni a baba környezetét.
A mi babánk 3 hósan az ovis nővérével fürdött együtt, és semmi baja nem lett.
Ha babaúszásra vinnéd ott is k tudja, milyen vízbe mentek bele, és azt is lehet 3 hós kortól.
Szerintem hajrá és érezzétek jól magatokat, nagyon klassz dolog az együtt fürdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!