Lehet hogy én még várnék picit.A beagle fél év mulva már elég erős lesz ahoz,és nagy(tudom hogy nem nagy testű kutya,de elég "massziv")viszont a fiad még csak két éves,játékból feldöntheti,megkaparthatja a kis arcát,hisz abban a korban a kutya még kölyöknek számit.Plusz nem biztos hogy annyira meg lehet értetni egy másfél évessel hogy a kutya az nem játék.
2010. júl. 11. 09:40
2/15 anonim válasza:
Szerintem a kutyus fajtáján gondolkozzatok még. :) A beagle egy cukinak kinéző, de iszonyatos energiával rendelkező kutya, ami azt jelenti, hogy hihetetlen sokat kell vele foglalkozni, nagyon nagy a mozgásigénye. Egy egy éves gyerek mellett ha még ez is belefér (nálunk kertben van, iskolába jár, de így is rosszcsont) akkor még egy fél év és hajrá. :)
2010. júl. 11. 09:45
3/15 anonim válasza:
Szia! Egy másfél éves még kicsi a kutyához, pláne egy beagle-hez, rettentő rosszak tudnak lenni :) De egyébként sem vennék másfél évesnek, kicsi ő még hozzá, ráértek még ilyennel.
2010. júl. 11. 10:09
4/15 anonim válasza:
Kicsi még a fiad 1 kiskutyához és a Beagle sztem nem a legjobb választás lenne.Egy energiabomba,nem egy nyugodt természet,kissé makacs,határozott nevelés szükséges hozzá.
Kicsit még várjatok 0.5-1 évet(inkább 1-et)és tavasszal vegyetek kutyát,addigra a fiad is nagyobb lesz.Sztem más fajtában gondolkodjatok.
2010. júl. 11. 10:37
5/15 anonim válasza:
Szia! Szerintem is tavasszal jobb lenne, könnyebb akkor a kiskutyával is, mint télre. Én a labradort vagy a golden retrievert javaslom, azok igazi emberbarát kutyák, bár nagyobbak, de nagyon jól nevelhetők és imádják a gyerekeket.
2010. júl. 11. 10:43
6/15 anonim válasza:
Szia!
Hadd védjem meg a beaglet! Nekünk 1,5 éves beaglenk van. nagyon nyugodt, szófogadó kutya. A 2 éves gyerekek nyúzzák, belenyúlnak a szájába. A kutya még csak meg sem mordul. Igaz, hogy egy éves koráig nagyon szigorúan neveltük, és mivel hajlamosak a "kelekótyaságra", szükség van egy erős akaratú, szigorú "falkavezérre", akinek minden parancsát teljesíti. De mindent összevetve a beagle való gyerek mellé, mert én ennél szelídebb és nyugodtabb kutyát nem láttam. Annyi, hogy nem kell a gyereket a kutyával egyedül hagyni, de szerintem ez minden kutyára igaz.
2010. júl. 11. 11:44
7/15 anonim válasza:
Mi is most készülünk kutyát venni (egy hete született, kb. 6 hét múlva hozzuk el). Én is a labradort ajánlanám, ahogy utánanéztem ezt ajánlják leginkább gyerek mellé, nézz utána a neten. Az én lányaim 3 és 1 évesek.
2010. júl. 11. 12:01
8/15 anonim válasza:
11:14-esnek.Azt ne felejtsd el,hogy nálatok előbb volt a kutya,volt elég időtök keményen foglalkozni vele,ami sokat számít.Náluk fordítva lenne,ami nem túl szerencsés.
2010. júl. 11. 13:25
9/15 anonim válasza:
Bocsi ,most látom,hogy rosszat írtam.
2010. júl. 11. 13:26
10/15 anonim válasza:
10:37-es vagyok.Volt előtte kutyátok?Neked v. a férjednek?Vagy első kutya lenne?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!