Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam másfél éves. Nagyon...

Kisfiam másfél éves. Nagyon szereti az állatokat. Szeretnénk neki venni egy kutyát (beagle), hogy együtt nőjenek fel. Szerintetek nem korai még?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 09:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
anno mikor én voltam 1éves anyuék akkor vettek egy németjuhászt!édes volt és nagyon jó volt,h együtt nöttünk fel!olyan okos és szófogadó kutyám nem lesz soha még egy!szerintem nem gond a kutya és az se hogy Beagle,legalább leköti a csemetéidet is,lehet vele játszani,kergetözni!
2010. júl. 11. 20:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Még annyit akartam,h szerintem azért is jó ilyen korán a kutyus,mert így minél hamarabb megtanulja,h felelöséget kell vállalni!tudom,h nem ő fogja levinni sétálni,de épp elég ha láttja töletek,h igenis viszitek,mert pisilnie és kakilnia kell!aztán pár hónap múlva már arra is kérheted a fiad,h adjon inni a kutyusnak,mert szomjas,vagy segít neked,h együtt adjátok oda a kaját neki!
2010. júl. 11. 20:27
 13/15 anonim válasza:
Szia. Még szerintem várj mert úgyis csak hordaná ide-oda a kezében és az nem jó a kutyának meg nem tudja hogy kell megfogni.Majd amikor nagy lesz és azt mondja hogy kér egy kiskutyát akkor vegyél és akkor lesz bene egy ki kötelesség tudat hiszen ő kérte
2010. júl. 16. 18:11
 14/15 anonim válasza:
Amit az utolsó kommentelő irt az nagyon megfogott. Amikor kicsi voltam én is akartam egy kiskutyát,olyan 7 éves lehettem. De nem kaptam meg..anyukám szerint betegséget hordoz. Sirtam nekik meg minden évbe azt kértem karácsonyra,ez 4 évembe telt és azt hajtogattam hogy ha egyszer nagy leszek és nem szolhattok bele,veszek magamnak kutyát. Kicsi voltam és anyukámék nevették,de 12 évesen amikor megkaptam a saját beaglemet,azelőtt költöztünk házba,nem volt nagyobb örömöm. Tudtam hogy ezt akartam..már arra gondoltam hogy hullocsilagokkor is ezt kívántam meg este lefekvés elött és ilyen buta dolgok de aztán nagy értéke lett. Igy sokkal jobban örültem a kutyusnak mintha csak ugy egyből megkapom,mert harcoltam érte. Igy egyszerübben ment a gondozása mert minden öröm volt amit vele történt,még az is hogy a mocskot utánna takarittani,örömömet lelte.
2014. márc. 2. 11:36
 15/15 anonim válasza:
hozzáfűzném hogy talán lesz olyan hogy a 6-7 éves gyerek hisztizik hogy nem kap kutyust,de amikor majd megkapja és nagyobb lesz megfogja köszönni,mert megtanulta értékelni a dolgokat. :) és ráér egy kutyus,főleg ha a kicsinek akarjátok. Ha ő kapja akkor legyen ő a gazdija. Mert ha 2-3 évesen kap egy kutyus és vele nő fel,amire már nagylány vagy legény lesz a kutya megörekszik.
2014. márc. 2. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!