Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi az idealis szobahomerse...

Mennyi az idealis szobahomerseklet egy ujszulottnek? 19-20 fok allando homerseklet keves? (szerintem igen)

Figyelt kérdés

2014. márc. 2. 09:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
17%

Nyáron a nagy hőségben szenvedünk :))

Klíma nincs, az ablakok vannak nyitva estétől kora délelőttig.

2014. márc. 2. 10:23
 12/25 anonim ***** válasza:
38%

Oke h betakarod es nem fazik, de h rakod tisztaba??? Igenis keves a 18-20 fok! Akkor a furdetesrol ne is beszeljunk. Egy ujszulottrol van szo, gondolkodjatok mar hany fokban van a testedben! En biztos nem vinnem haza olyan hidegbe. 24-25 fok volt mindig a lakasban. Ha furdott ha aludt.

Marha egeszseges lehet ha egfazatsz egy ujszulottet. Most ledobbemtem nehany valaszolon. Ti gondolkodtok is vagy csak a marhasag omlik beloletek?

2014. márc. 2. 10:26
 13/25 anonim ***** válasza:
58%
Bocsanat rosszul fogalmaztam nem nehany valaszolon hanem annak a hulyesegen akinek nincs penze futesre, ezzel nyugtatod magad h egeszseges?
2014. márc. 2. 10:31
 14/25 lcs ***** válasza:
75%
a lányom télen született, nappal 21,5 fok - éjszaka 20,5 volt beállítva, most a fiamnál ugyan ez. egyik gyerek sem volt megfázva emiatt, fel voltak öltöztetve rétegesen,hálózsákot használtam alváshoz (fiamnál még most is). mi sem bírjuk a meleget, nekünk ez pont megfelel. lányom már 4 éves, és úgy bírja a 40 fokot, hogy nagyon :)
2014. márc. 2. 10:46
 15/25 anonim ***** válasza:
37%
látom jól le vagyok húzva,nos igen nálunk 20-20,5 fok van éjjel,mint írtam ellenben nekem már 3 éves a fiam,újszülöttként 24 fok volt éjjel 23,aztán ahogy nőtt lejjebb vettük 21-22 fokra.20,5fok már eleve több,mint 18,18fok rettenetesen kevés.
2014. márc. 2. 12:36
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
nekünk születés óta 20 fokra van beállitva.most 7hónapos volt.családi házban vagyunk. egyszer volt bedugulva az orra-de szerintem azt is a tesó hozta haza.
2014. márc. 2. 13:04
 17/25 piroska és a farkas ***** válasza:
91%
Éjszaka hűvösebb kell,mint a nappali szobahőmérséklet, még egy újszülöttnek is. Nemrég csecsemő elsősegély tanfolyamon voltunk, ott is elhangztott a veszélye az éjszakára túl melegre fűtött szobának. / Természetesen megfelelő ruházatban/takaróban. /
2014. márc. 2. 18:20
 18/25 anonim ***** válasza:
78%
18 fok rettenet kevés nem véletlen fűtik a kórházakban sem annyira a kórtermeket!(mondjuk az már nekem is brutális volt)2 hónapos a fiam születésétől kezdve 20 fok van éjszaka,nappal 22 szerintem kell is ennyi minimum!fürdés előtt 30 perccel felveszem 23,5 re!
2014. márc. 3. 12:30
 19/25 anonim ***** válasza:
Nekem is 19 20 fokot mondtak a korhàznan az elsòsegèly tanfojamon,meg is ijedtem mert nyàron szülök panelbe, hogy viszem le oda minden este????
2014. márc. 5. 13:16
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Áruljátok már el lepontozók, mi az ideális válasz erre a kérdésre?????? Mert egy kivétellel mindenki le lett pontozva... Soha nem értettem mi ebben a nagy öröm. Bocsánat az offért! Nálunk nyár volt mikor született, napközben 30! fok volt a lakásban, egész délután tűzte a nap az ablakokat, hiába fuggonyoztem be nem tudtam hűvösebbet csinálni. Éjjel kb 24-25 fokra tudtuk lehűteni. Fűtés szezonra 4 hónapos volt, kb 23 fokot tartottunk nappal, éjjel 21- et. Kellett ennyi, igy volt nyugodtabb, ha melegebb volt izzadt, ha hűvösebb akkor nyűgös. Egyébként ahogy a felnőttek is, a gyerekek is máshogy bírják a hideget-meleget. Mindenki kitapasztalja saját maga! Egyébként SZERINTEM is kevés a 19-20 fok.
2014. márc. 5. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!