Elengednétek anyósotokkal 10,5hónapos babátokat sétálni?
Ez meg miiii: "Na még egy kérdező aki anyós lakásába szült de az anyós a szemét."
Ha anyós lakásába szült, akkor ne foglalkozzon vele, hogy esetleg teljesen életveszélyes módon sétál a kedves mama a babával, csak mert együtt élnek? Jézusom... Te kockáztatnád a babád épségét, csak h anyós ne legyen szemét??? És miért is szemét??? Nem mondta a kérdező, h szemét, csak azt mesélte el, milyen veszélyes dolgokat csinál! Attól, h anyós lakásában laknak, anyósnak nincs joga esetleg a baba életét / épségét kockáztatni.
Bocsi, h off-ra mentem, de nagyon kiakadtam ezen a beszóláson!
Ha együtt laktok, akkor sokat babázik. Tehát ha valóban ilyen veszélyes mutatványai vannak , akkor én nem engedném el vele kettesben. Megmondanám, h én is szeretnék sétálni, várjanak meg, addig játszanak bent vmit vagy menjenek ki az udvarra kicsit.
Én teljesen megértelek. Anyósom szerencsére nem ilyen figyelmetlen, de amikor párszor ő ment el sétálni a babámmal,én bizony aggódtam, pedig nem volt okom rá. De ha meg lett volna, mint neked...Júúúj... :S
Szóval én megértelek. És nem engedném el így őket kettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!