Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elengednétek anyósotokkal...

Elengednétek anyósotokkal 10,5hónapos babátokat sétálni?

Figyelt kérdés
azt hozzá teszem hogy mikor együtt sétálunk és ő tolja a babakocsit akkor nem nagyon figyel oda járda szegélyen is nem óvatosan tolja le a babakocsit hanem hirtelen. és ha zebránál megyünk át akkor se néz körül hanem egyből át megy ha jön kocsi akkor is. szóval elég veszélyesen közlekedik. hiába szóltunk már rá hogy óvatosabban nem foglalkozik vele. féltem a babámat. meg úgy vagyok vele míg itthon vagyok ne vigye el. majd viheti akkor ha már vissza mentem dolgozni akkor már nagyobb lesz.

2014. márc. 1. 14:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
együtt élek vele szóval minden nap babázik.
2014. márc. 1. 15:29
 12/13 anonim ***** válasza:
57%
Na még egy kérdező aki anyós lakásába szült de az anyós a szemét.
2014. márc. 1. 15:31
 13/13 anonim ***** válasza:
46%

Ez meg miiii: "Na még egy kérdező aki anyós lakásába szült de az anyós a szemét."

Ha anyós lakásába szült, akkor ne foglalkozzon vele, hogy esetleg teljesen életveszélyes módon sétál a kedves mama a babával, csak mert együtt élnek? Jézusom... Te kockáztatnád a babád épségét, csak h anyós ne legyen szemét??? És miért is szemét??? Nem mondta a kérdező, h szemét, csak azt mesélte el, milyen veszélyes dolgokat csinál! Attól, h anyós lakásában laknak, anyósnak nincs joga esetleg a baba életét / épségét kockáztatni.

Bocsi, h off-ra mentem, de nagyon kiakadtam ezen a beszóláson!

Ha együtt laktok, akkor sokat babázik. Tehát ha valóban ilyen veszélyes mutatványai vannak , akkor én nem engedném el vele kettesben. Megmondanám, h én is szeretnék sétálni, várjanak meg, addig játszanak bent vmit vagy menjenek ki az udvarra kicsit.

Én teljesen megértelek. Anyósom szerencsére nem ilyen figyelmetlen, de amikor párszor ő ment el sétálni a babámmal,én bizony aggódtam, pedig nem volt okom rá. De ha meg lett volna, mint neked...Júúúj... :S

Szóval én megértelek. És nem engedném el így őket kettesben.

2014. márc. 1. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!