Akinek a babája már mászik és kapaszkodva feláll mindenhol hová teszi majd a karácsonyfát, hogy a picúr ne borítsa fel?
Figyelt kérdés
Az én lánykáim akkor lesznek 8,5hónaposak. Már mindeketten profin űzik a felállást és a mászást is. Attól félek magukra fogják majd rántani. Sajnos elég pici lakásunk van. Esély arra, hogy "eldugjuk" a fát semmi. Ti hogyan oldjátok meg?2009. dec. 12. 10:57
1/11 anonim válasza:
Szerintem tegyétek asztalra. A mienk akkor lesz 7 és fél hós. Kúszik, négykézláb áll. Nálunk talán ilyen veszély idén még nincs. Talán...
Tegyétek asztalra!
2/11 anonim válasza:
Szia. Miénk egy éves múlt. Eddig mindig plafonig érő fánk volt, ami a földön állt. Idén kicsi lesz, és az asztalon lesz... mini abrosszal, hogy ne tudja lerántani abroszostól. Kicsit fura, hogy pont most lesz kis fánk, mikor itt a gyerek, de első a biztonság.
3/11 anonim válasza:
Szia!Nálunk is ugyanez a helyzet,de már eldöntöttük,hogy az asztalra fogjuk tenni,és nekünk is kisebb lesz a fa,mint eddig.Számítógépasztalon lesz,mert más nincs ahova tehetnénk.Addig elpakolunk mindent róla,elég nagy,így elfér rajta,és biztosan nem fog hozzáférni 1 éves kisfiam :) Holnap lesz a szülinapja! :))))
4/11 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy műfenyőnk van. Tavaly vettük és 180cm magas. Nem túl széles. Arra pedig esélyünk sincs, hogy újat vegyünk mert a párom elvesztette a munkáját és nincs pénzünk másikra. Azt a keveset pedig ami van inkább a lányokra költjük.
2009. dec. 12. 11:07
5/11 anonim válasza:
Ha lehet,ne legyen nagy fátok.Még úgy sem tudják igazán értékelni.Ha asztalra teszed,akkor ne legyen rajta olyan terítő,ami lelóg,mert azzal is leránthatják a fát.Ha megoldható,akkor tegyétek a fát valamelyik sarokba,és elé valamilyen kis bútort:fotelek stb.Így nem férnek oda a fához.
6/11 anonim válasza:
Mi a dohányzó asztalra tesszük, kb. 50cm magas, ott még nem állt fel. És nem lesz nagy fánk, olyan 120cm-et gondoltam.
10 hós
7/11 anonim válasza:
egy hatalmas cserépbe, földel együtt bele állítjul a méteresnél azért kicsivel magasabb fát, és ígyí talán csak az ágairól tépkedi le a tű levelet meg a szalon cukrot,de magára nem húzhatja...bocsi segített a fiam az íráxsbanm...
8/11 anonim válasza:
Van járókátok? Tegyétek bele arra a két-három hétre a fát, így a lányoknak elérhetetlen lesz, de mégis látni fogják.
9/11 anonim válasza:
Én kikötöm damillal több helyen a radiátorhoz.
10/11 anonim válasza:
Mi a saját szobánkba teszük és plafonig érő nagy fánk lesz! Az én kislányom 13 hónapos és mindent lerángat stb.de szerintem ha egy nap kb.20-szor elmondom hogy nem nyúlhat a fához akkor megérti pl.a cserépkályhát sem piszkálja.Őrizetlenül úgysem hagyjuk a fánál!Ha meg netán nem tudok rá figyelni akkor becsukom a szobaajtót igy oda nem tud bemenni! Szerintem fontos a nagy fa igy emlékezetesebb lesz neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!