Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha fáradt babád leteszed az...

Ha fáradt babád leteszed az ágyba, és ott rendszeresen fölébred, nem alszik vissza, sír, mit teszel?

Figyelt kérdés
Fél- és egyéves közötti.
2014. febr. 28. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kiderítem mi az oka. 9 hónspos az enyém. Peluscsere, tápszer, puszilgatás ölelgetés. Ha ezeken túl vagyunk és nem alszik akkor beteg lesz vagy a foga jön, akkor éjszakázunk egyet :)
2014. febr. 28. 20:05
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem, nem erre gondoltam.

Már fáradt, szopik, persze el is alszik, de csak a kezemben aludna. Ha leteszem, fölébred, az ágyban nem szeretne aludni. És ez most már egyre gyakrabban így van.

Eddig elaludt, letettem még félálomban, szépen aludt. Most már alig van olyan, hogy belemerülne az álomba, rögtön fölébred és csak sír.

2014. febr. 28. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Én most egy ideje ölben altatom, addig legalább én is pihenek. Másképp nem alszik el, sírni nem hagynám. Egyelőre nekünk jó így, később meg gondolom, változik, ahogy pár hete sem így aludt. 8 hónapos, az éjszakai alvásával is ez van. Eddig simán aludt a kiságyban, mostanában sírva ébred, ha nem mellettem van. Most ilyen időszakunk van, majd elmúlik ez is...
2014. febr. 28. 20:18
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Hát kérdés miért van.

Nálunk ez járástanulás környékén volt jellemző, 9-10 hónapos körül volt a lányom, egyszerűen nem lehetett betenni a kiságyában, ha sikerült, 2 perc múlva felébredt. Hát én egy hét kínlódás és nem alvás után meguntam és odafektettem magam mellé, ott békésen aludt egész éjszaka. Persze ennek az lett a következménye, hogy odaszokott. Persze vissza lehetett volna szoktatni néhány keményebb éjszaka árán, mikor már nem állt fenn a probléma, de mindet nem nagyon zavart a dolog, úgyhogy a kiságyát a mi ágyunk mellé tettük, és ott aludt mellettem...

Átalakítottunk ifjúsági ággyá, és a fal mellé tettük, így nem tudott leesni, de ha nem így lett volna, akkor csak levettem volna az egyik oldalról a rácsot, és úgy tettem volna magam mellé...

Úgyhogy én a kényelmes megoldást választottam, és nem bántam meg, szeretem, hogy mellettem alszik, 2 éves most. Majd ha nagyobb lesz, kap külön szobát, és majd különköltöztetjük, de mi úgy vagyunk vele, hogy ráér...mi is így nőttünk fel 2 testvéremmel, anyu mellett aludtunk, 4 éves kor körül költöztünk külön szobába.

2014. febr. 28. 20:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor elnézést hogy válaszoltam :)
2014. febr. 28. 20:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Amikor félálomban van leteszem, és simogatom a hátát tovább, meg folytatom az altatódalt, amíg nem látom, hogy mélyen alszik.
2014. febr. 28. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

Kövezettek meg,de én 3 ilyen leteszem és egyből felébred dolog utàn hagytam sírni. Nem lehetett semmi gondja..el lett làtva mindennel. 3. éjszaka màr nem volt hiszti. Viszont amint megfeledkeztem magamról és egy nyöszörgésre bementem és kivettem....megint bepróbàlkozott. Rossz érzés hagyni sírni,mert nyilvàn az öledben akar lenni,de következetesnek kell lenni...ami olykor nagyon nehéz!! Azt mondom,hogy ha tényleg hisztinek néz ki a dolog érdemes megpróbàlni...

Én az első ilyennél ott àlltam az ajtóba,hogy ő ne làsson és vàrtam..nehezen fogtam vissza magam:(

Olyan is volt,hogy beszéltem hozzà...mondtam,hogy aludni kell késő van és simiztem a hàtàt..vagy finoman paskoltam a fenekét..amikor 2...3 alkalommal még felnézett,hogy ott vagyok..szépen elaludt.

Ja, nàlunk az éjjeli fény mindig be van kapcsolva..

2014. febr. 28. 20:56
 8/10 lcs ***** válasza:
66%
7-es, nekem két gyerek van, mind a kettőnél így csináltam én is, úgyhogy lehet hogy egyedül leszek, de én veled értek egyet :) legalábbis nálam is bevált, mondjuk én teljes mértékben tisztában voltam vele, hogy hiszti van csak...:) de természetesen mindenkinek a saját döntése mivel próbálkozik :)
2014. febr. 28. 21:07
 9/10 Tica0121 ***** válasza:
49%
Én is a 7-el értek egyet. 5 hónapos kora körül elkezdte az én kincsem is, hogy: na akkor ő csak ölben alszik. De napközben is... Császárral született és 2,5 hónappal később újabb műtétem volt, így nem igazán bírtam (fizikailag) cipelni a gyereket. Hát én is úgy tettem, hogy ha tudtam, hogy semmi baja, evett, ivott, tiszta a pelus, nem fázik, nincs melege, stb, akkor hagytam sírni, mellette álltam és simogattam a hátát, meg a fejecskéjét, puszilgattam. Nem mondom, volt egy hét, amikor nem sokat aludtunk (a gyerek sem és én sem) de megérte, mert ma (7 hónapos) leteszem, megvacsizik és szépen elalszik magától. Ha nem álmos még, akkor 10-15 percet beszélget nekem, aztán megöleli a kismacit és alszik...
2014. márc. 1. 08:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
én sem engedtem a bab hisztijének, hisz este már én is fáradt vagyok, a férjemmel akartam lenni, nem órákig altatni, vagy odafeküdni. aztán észrevettem, hogy szüksége van valami "altatóra", és adtam neki egy púha rongyocskát, azóta nyugi volt, most azzal alszik el :) szerintem ez jó dolog, hogy ezzel megnyugszik.
2014. márc. 1. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!