Van itt olyan anyuka akinek a gyermeke rendszeresen bolti tejet iszik 1 éves kor előtt?
Figyelt kérdés
2013. okt. 3. 16:47
1/6 anonim válasza:
Persze hogy van!Csak nem dicsekednek vele.Az enyém azt issza 9honapos mult.Tejem már csak allig van,nem elég.Bizony este bolti tejet iszik :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinteségedet!! :) az enyém is 9 hós és azt issza :)
2013. okt. 3. 16:56
3/6 anonim válasza:
Akkor figyike,én is kipróbáljam,mert nekem már eszik mindent túró,tejföl,joghurt,túró rudi.
Ne vegyek akkor több tápszert szerintetek?.9 hós a babám
4/6 A kérdező kommentje:
hát végülis ezt neked kell eldöntened én például reggel tejet adok neki este tápszert,szóval minden nap kap tejet meg tápszert is :)
2013. okt. 3. 17:03
5/6 anonim válasza:
Hááát, nem biztos, hogy jót tesztek vele. Nem biztos, hogy most fog kiderülni,de ha bárki is allergiás bármire a családban, nem tejre, bármire, akkor nem kellene tejet adni. Ebben az esetben minimum 2 éves kort javasolnak, de inkább 3 éves kort..... én nem adnék, ha nem tudnék szoptatni még, 15 hónapos a fiam, ha nem lenne tej, inkább tápszer, mint tehén tej, vagy házi forralt tej, de 1 éves korig semmi esetre sem. Mondom ezt úgy, hogy tejtermeléssel foglalkozó ágazatban vagyok vezető.
6/6 anonim válasza:
Az én 1 éves fiam,7 hónapos kora óta házi kecsketejet iszik.Tehén tejet még csak 1-2 alkalommal kóstolta.
Tudom,hogy nem leszek népszerű,de nekem az a véleményem,hogy még mindig jobb egy természetes anyaggal(adott esetben tejjel)táplálni a gyereket,mint,hogy a mesterségesen előállított tápszert kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!