Hogy lehet? A kicsi mennyiségileg nem eszi meg az "előírtat", de heti átlagban rendszeresen jóval többet gyarapodott az átlagnál is, nemhogy ahhoz képest, mennyit evett.
40 fok van!
Te, mi sem esszük meg az "előírt" mennyiséget...
Jó, de a kérdés nem ez volt.
"Heti átlagban rendszeresen..." - tehát nem erről a hétről van csak szó.
3-as vagyok. Figyelj!
Az én kislányom 3 hetente 1 kg-t hízott pedig hónapokig nem evett 80-100 ml-nél többet egyszerre és azt úgy értsd, hogy még 4 hónaposan sem :) Ráadásul bukós baba volt. 150-200 ml-vel mindig kevesebbet evett mint ami a súlyához az "előírt" mennyiség volt. A védőnő azt mondta nem gond mert szépen hízik valószínű nagyon jól hasznosítja az anyatejet! Aztán persze lelassult a hízás és mikor már kezdődött a hozzátáplálás és beindult a mozgásfejlődés akkor minden megváltozott. Most 9 hónapos.
És milyen gyakran evett?
Lett volna több tejet, csak a babádnak nem kellett, vagy ennyi volt, és nem elégedetlenkedett?
enyém irtó keveset evett mikor pici volt. első 4-5 hétben 30-40 miliket cicizett ki.
de pl. az első 2 hétben 1 kilót hízott, majd a következő 3 hétben megint egy kilót...
turbó tej? :D nem tudom, de minden normális, ők tudják, ne aggódj ilyeneket és végképp ne mérd a kaja mennyiséget ha hízik szépen!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!