Nyugtassatok meg, nálatok is így volt? .
Nálam gy volt/van mind3 gyermekemnél,de nem tudlak megnyugtatni sajnos. A nagyobbik 5éves és egy hónapja alussza át az éjszakákat,a középső 3,ő még 1-2szer felkel. A legkissebb 10hós és minden éjjel kb. éjféltől 2óránként aztán 20 percenként kel:( Mind3 4hónapos korában kezdte el a müsort. ezer helyen jártunk velük,hogy mi bajuk,de azon kívül,hogy felgyorsult a világ,túl sok inger éri őket,más magyarázatot nem kaptunk...
Kívánom,hogy nálatok ne legyen ilyen,mert ebbe én már beleőrültem:(
Megérteném ha férjemmel egész nap "ölnénk egymást" vagy rossz szociális helyzetben élnénk vagy mit tudom én,de minden tök rendben,mégis ez a keresztünk,hogy éjszakázunk több mint 5 éve!!!!!
Kitartást,sok erőt és jó éjt kívánok!
Így... de nálunk nehezen jönnek a fogak, úgyhogy minden éjszakára jut sírás bőven.
3 hónap alatt 4 foga jött ki, a legutolsó óta egy hét telt el, és kezdődik az egész elölről... :-((((
Jaj de aranyos vagy,hogy ilyet írtál!!! Nagyon jól esik,köszi. Máris jobb kedvem lett. Pedig ma nagyon kivoltam egész nap.
Minden jót Nektek és gyors fogzást,gyors "átalvást" :)
Üdv:21:40es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!