A melegtől kialakult pöttyöket mivel kezeljem?
Figyelt kérdés
Lányom 4 hónapos és elég hurkás :) A hurkáit fürdés előtt beolajozom, utána pedig hintőporozom. Mégis a hajlatai tele vannak kiütésekkel. 2008. júl. 21. 18:28
1/5 anonim válasza:
Nekünk is kipattogzik,de én azt verttem észre hogy csak a puder segit,8 hetesek vagyunk
2/5 anonim válasza:
Nekem a doki azt mondta, hogy a legjobb az a hintőpor amit kiírtak a köldökére... én is ezt alkalmazom és várom a hatását.
3/5 anonim válasza:
A kisfiamnak az arcocskája volt nagyon pöttyös és pattis. Avval az alkohollal és hintőporral kezeltem párszor amit a köldökére kepott és maradéktalanul elmúlt minden róla.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az alkoholos-hexa...hintőporos kombinációt kipróbálom, de akkor a fürdés előtti olajozást hagyjam el???
2008. júl. 22. 10:15
5/5 anonim válasza:
ne olajozz, felesleges, én az ujszülöttes növér barátnömtöl tanulta, se olaj, se hpor, mert ezekkel rontjuk el a bőrét, és nekem bevált, én soha nem használtam egyiket sem, és az ujszülött osztályon sem használják!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!