1 hónapos babátoknak kialakult már a napirendje?
:-)))))))
majdem 4-5 hónaposan alakult ki
Nagyjából igen, de előfordulnak napok, amikor borul a rendszer. :)
Reggel 7-fél 8-kor kel, eszik, aztán visszaalszik. Utána a legközelebbi kaja előtt felöltöztetem. Eszik olyan 10 körül, kicsit nézelődik, és megint alszik. Aztán dél-1 között is eszik. Ilyenkor vagy elalszik, vagy nem. Ha nem, akkor megyünk sétálni, utána alszik a teraszon a kocsiban. Ha mégis elalszik (mint ma is), akkor csak a következő etetés után megyünk ki sétálni. Általában 4 után hosszabb ideig van ébren, 6-7 körül viszont el szokott aludni, és akkor már csak fürdetésre kel fel.
Amikor rossz napja van, akkor viszont kihagyja ezt az utolsó alvást, és akkor iszonyat nyűgös. Vergődik, ordít, semmi nem jó. De ennek is van jó oldala, olyankor csak egyszer kel fel éjjel. :)
Amúgy kétszer szokott, éjfél és 1 között, aztán 4-5 között valamikor.
Mondjuk ma felkelt 3/4 4-kor, és fél 6-kor aludt vissza... Fájt a pocija. :(
Nálunk fél éves koráig csak a fürdés volt állandó. Utána gyakorlatilag mindenféle erőltetés nélkül, szinte "magától" kialakult a napirend, amihez azóta is jobban ragaszkodik, mint én:)
Szóval ne görcsöljetek, egy egy hónapos gyereknél ez még nem kell!! A második gyereknél én is fütyülök mindenki véleményére, mindent igény szerint fogok csinálni nála, az órákat kihajítom az ablakon:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!