Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért mondják a kisfiamra,...

Miért mondják a kisfiamra, hogy "öreg lélek"?

Figyelt kérdés
Sokan mondták már rá, én nem értem. Igaz, hogy nem egy átlagos kisfiú, még csak 10 hónapos, szinte soha nem sír, csak mikor még nagyon kicsi volt. Simogat, puszil, nagyon érdeklődő, a zenét, főleg az érzelmesebb dalokat nagyon figyeli, sokszor észrevettem, hogy a kedvenc dalomon meghatódott. Lehet, hogy emiatt mondják? De mit jelent ez a kifejezés?
2014. febr. 24. 12:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sajnos élő tapasztalatom nincs, mert az a kisfiam, akit "öreg léleknek" mondtak meghalt pár hónapos korában. Betegen született, és ha a szemébe néztél, akkor olyan volt, mintha egy nagyon öreg, bölcs öregember szemébe néznél. A betegsége és a megpróbáltatásai ellenére nyugodt baba volt. Semmi különösre nem gondoltam, csak arra, amit le is írtam ezzel kapcsolatban. És igen, hálás lehet az, aki ilyen gyereket ("öreg lelket") kapott a sorstól.
2014. febr. 24. 22:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Lemaradt, hogy első válaszoló voltam.
2014. febr. 24. 22:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Köszi 1-es, és sajnálom! :(

5

2014. febr. 25. 07:32
 14/14 anonim ***** válasza:

tudom, régi téma, de had mondjam el, az én fiamra is rápillantott pár ezoterikus típusú boszi :) (szóval olyan csajok, akik bírják az ilyen misztikus dolgokat) és pont ezt mondták... öreg lélek.... :)

most 10 hós, nagyon ritkán sír, mindig barátságos és kedves az idegenekkel, keresi folyton a kontaktust másokkal, figyeli az embereket, kedves, bájos, türelmes (!) és úgy érzem, megértő velünk, szüleivel... kis bölcs, kis tündérke Ő.

én is úgy tudom, azt jelenti, sokat született le a Földre.

én mondjuk ebben nem hiszek, de ki tudja, kinek van igaza :)

2014. márc. 24. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!