Milyen időközönként mossam az fejvédőt meg ágyneműt?
Figyelt kérdés
A ruhákat naponta mosom és a feje alatti textilpelust is sűrűn cserélem. De anyu azt mondja hogy felesleges havonta kimosni a fejvédőt csak tönkremegy az anyaga. Mi a véleményetek?2008. júl. 21. 17:15
1/4 anonim válasza:
Szia! Én a ruháit sem mosom naponta. Pontosan úgy csinálom,hogy amikor összejön egy gépnyi kimosom. Az ágyneműjét 3 hetente szerintem a fejvédőt is így mossad. Nekünk nincs azért nem mosom.
2/4 anonim válasza:
Én a pelust és a rucit cserélem sűrűn, mosni, ha összejött annyi. ágyneműt úgy mint magunknak: 2 hetente.
3/4 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok: fejvédőt szerintem nem kell 2 hetente, a lepedőt, azt szoktam, de a fejvédőt még nem vettem le kimosni. Gyakorlatilag senki hozzá sem ér.
4/4 anonim válasza:
Szia, szerintem mosd úgy, ahogyan a sajátotokat. Attól,mert a baba feje nem ér hozzá a fejvédőhöz, az még porosodik is, nekem pl. a lányom hajszálai vannak rajta, mert úgy alszik, hogy odanyomja a fejebúbját és ott lekopik a haja:)Ne várj vele hónapokat, higiéniai szempontokat kell itt is figyelembe venni. Nem fog ennyitől elkopni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!