Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 és fél hónapos babám minden...

3 és fél hónapos babám minden evésnél rángatózik, fejét elhúzogatja a cumisüvegtől, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Tápszeres, két hetes kora óta ugyanazt a tápszert eszi, annyi különbséggel, hogy ez most antirefluxos. Három-négy napja elrántja a fejét, összerándul ha eszik, alig bírom beletuszkolni a kaját. Gondoltam először arra, hogy nem éhes, háromóránként evett, most vártam 4 és felet, de ugyanaz a helyzet. Megunta volna a tápszert? Elég sokat piszkálja az ínyét is, lehet hogy a foga miatt?
2009. dec. 11. 10:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekünk is így volt. nem ízlik neki a tápszer.

Nekem 3 hós kora után csak a HUMANA BABY FIT 1-et eszi, most 9 hós.

2009. dec. 11. 11:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló volt a helyzet egészen ma reggelig. Kislányom 3,5 hós, és ő is 2hetes kora óta ette ugyanazt a tápszert,és a héten egy evésre ha 70ml-t megevett már örültem. Tegnap irattam neki másikat, és ma reggel adtam neki először. Egyből bevágott 180-mlt, az elöbb meg 130-at. Biztos már unta a másikat.
2009. dec. 11. 11:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!