Sedatif PC-ről tapasztalatok?
6 és fél hónapos a babám. Kb. egy hónapja rosszul alszik. Éjszakánként többször is felébred.
Írjátok meg a tapasztalataitokat amennyiben valamilyen homeopátiás szert használtatok hasonló problémára!
Lehet, hogy a foga jön. Az én lányom 6 hónapos, amikor bújtak az alsó fogacskái rengetegszer fent voltunk éjjel, kb 3 hétig. Kibújtak, azóta minden a régi.
Tudom, hogy lehet adni csecsemőknek is a Sedatif PC-t, de ha eddig szépen aludt, ki kellene deríteni, hogy most mitől nem. Elkezdted a hozzátáplálást? Lehet hogy fájdogál a pocakja, vagy túl sok inger éri, vagy új mozgásformát tanul, azért nyugtalan.
Én egyébként chamomilla vulgaris ch15-öt adok, ha fogzik, vagy nyugtalanabb.
Bocsi, hogy én kérdezek az első válaszolótól, de nálunk is ugyanez a helyzet, és én is agyalok már mindenféle homeos bogyón.
szóval azt akartam kérdezni, hogy miért kellene előbb kideríteni, miért alszik rosszul? Mert mi mióta elkezdtük a hozzátáplálást (1 hónapja) van, hogy rosszul alszanak. Na, de ha ez is az oka, akkor mit csináljak? Meg van, hogy melyik szer mikorra jó? VAgy miért?
Első.
Igen, pl. ha fáj a hasa, vagy hirtelen éhségérzete támad és azért kel sokszor éjjel akkor a Nux Vomica 9CH-ból kel lefekvés előtt 5 golyó.
Ha este hamar jóllakot és felfúvódik, sok a gázképződés, akkor Lycopodium 9Ch lefekvéskor 5 golyó.
Ha csak szimplán elkezdett félni a sötéttől és az egyedülléttől egy ideit lámpát hagyhatsz neki, és adhatod az Arsenicum Album 15 ch-t esténként 6 körül vagy a Stramonium 15 ch-t 5 golyót lefekvéskor.
Ezenkívül lefekvéskor lehet adni 1 héten keresztül:
-Chamomilla ch 15 (én ezt adom),5 golyó ha a gyerek nyűgös, sokszor fel kell venni
-Ignatia 9 Ch 5 golyó, ha a pici túl izgatott, érzelmi hullámzásai vannak, nyugtalanság következtében mindenen sír
-Pulsatilla 15 Ch 5 golyó, ha a gyermek este nem akar elszakadni szüleitől, fél attól, hogy egyedülmarad
A Sedatif Pc egy komplett készítmény, jól fog aludni a gyermek, de nem fogod tudni, min kell hogy változtass.
Megfigyelés után, javaslom forduljatok Homeopata orvoshoz, aki egyedi szert tud készíteni.
Ó, nagyon szépen köszönöm! Nagyon sokat segítettél!
És ha kétfélét adok egyszerre az baj? TEgnap kaptak chamomillát és viburcol kúpot is. De csak 4-ig aludtak jól, addig viszont úgy, mint akit leütöttek. Csak utána gondolkoztam, lehet nem kellett volna mindkettőt.
Első. Én akkor adtam egyszerre a chamomillát megy a Vuburcolt, amikor már 10x ébredt éjszaka. Másnap megkapta mindkettőt, és aludt mint a bunda, de felkelt enni 5-kor.
De akkor épp a foga jött.
Tudom nem egyszerű, de a homeopata orvos tényleg nagyon hatásos alkati szert tud készíteni a babócáknak.
Régen kaptam (lehet, hogy soha) ennyire kielégítő választ! Köszönöm! :)
Igen, nagyon bánt, hogy nem tudok rájönni, hogy mi a baja a picurnak!
Első.
Kedves kérdező, végülis nem írtad meg, hogy jön-e a foga, vagy elkezdted-e a hozzátápit.
Mert ha igen, ne bonyolítsd túl, adj neki Chamomillát, az tulajdonképpen jó pocakfájásra is meg fogzásra is. És nyugtató hatása is van.
De az is lehet, hogy elkezdődött nála a szeparációs szorongás. Megriad, ha idegent lát? Sírva fakad ritkán látott személyek láttán, ha azok beszélni kezdenek hozzá?
Ha igen, akkor rád van szüksége.
Nem a foga! Azóta van gond amióta anyatejen kívül mást is eszik. Nem adok neki pedig csak alap dolgokat! Szóval nincs elsietve a dolog.
Az biztos, hogy ha magunk közé vesszük - márpedig mindig magunk közé vesszük ha gondja van - 95%-ban rögtön elalszik.
A kiságya mellettünk van egyébként is.
Még nincs szeparációs szorongás, nevet mindenkire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!