Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 es fel honapos babak mennyit...

2 es fel honapos babak mennyit vannak ebren nappal? Mert a fiam sokat alszik napközben is, nem baj ha keves az idö amit ebren van?

Figyelt kérdés
es ha ebren van ti hogy kötitek le a figyelmet mert en nem tudom huzamosabb idejig erdekelni mert kis ideig elvan aztan sirni kezd es a kaja a nyugta csak,enni azt szeret,na es utanna persze megint alszik.
2009. dec. 10. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Babam 11 hetes.meg nalunk is sok az alvas,2-3 orankent eves,de van hogy egesz de. ebren van.ilyenkor fekszik es en csorgozok neki,enekelek,dumalok,van hogy rateszem a jatszoszonyegere-mi "gymnek hivjuk es edzunk rajta",van hogy hintaba fektetem-bar ezt nem sokaig birja,vagy berakok egy karcsonyi cd-t es en fogom,tancolunk,vagy csak berakom a kocsi hordozoba es mig fozok,beszelgetek vele,neha cumizik is-azt is szereti.
2009. dec. 10. 19:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Néha az is baj, ha sokat foglalkozik vele az ember, mert könnyen elfárad. Egyébként teljesen normális, ha sokat alszik, eleinte én is ezen aggódtam, most meg már olyan jó lenne, ha megint annyit aludnának. Szóval élvezd ki, mert nemsokára meg már az lesz a baj, hogy túl keveset alszik!
2009. dec. 10. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!