Hogyan lehetnék jobb anya?
Mindenkinek vannak időszakok, mikor ezt érzi. CSAK az ösztöneidre hallgass és ne azt nézd mit csinálnak mások és mit látsz a reklámokban "modell" anyukáktól. Mi etetjük, altatjuk, fürdetjük, még olyanok sem tudunk lenni játék közben, mint az apuka:)
Ahogy írsz, én azt érzem, hogy Te egy nagyon jó anyuka vagy, aki kicsit elvesztette az önbizalmát. A babád jelzi, ha olyat csinálsz ami nem tetszik neki hidd el!!!
Az én kislányomnak a támadó cápás játék tetszik, semmi értelme, aki kívülről nézne, azt hinné elment az eszünk. Én mondom, hogy én vagyok a támadó cápa, és csikizem szájjal a hasát, ő meg kacag:)
6 hósak vagyunk lassan
Teljesen együttérzek veled:-)
5 hetes a kislányom, és én is azt érzem, hogy nem tudom rendesen a gondját viselni. Nem tudok hozzá beszélni órákon át, ahogy a dédi. Én egy darabig bírom, aztán nem tudok neki mit mondani. Aztán elvan egy darabig a babám, olyan 10-15 percig, aztán megint foglalkozni kell vele. Dédi meg képes 2 órát folyamatosan mondókázni, énekelni, tornázni vele.
Én meg nem tudok egy mondókát verset vagy dalt sem.
Én is a neten álltam neki letölteni verseket, énekeket, mondókákat. Most fogok rászokni, hogy fürcsi után mesélek neki.
Nem vagyunk egyformák, de ettől még nem vagyunk rossz anyák!!! Ne gondolj ilyenekre, mert szereted a babád, és ez a legfontosabb. A többi meg majd jön magától:-)
Keress te is a neten mondókákat, más még úgysem nagyon kell egy 8 hetes babának:-)
És nyugodtan konultálj a védőnővel is, de a neten is olvashatod, hogy mikor mit csinál a baba, ezeket gyakorolhatod vele:-)
És nyugi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!