Nem ront el mindent az igény szerinti szoptatás?
Én tulajdonképp igény szerint szoptattam, éjszaka nem ettek semmit olyan 2 hetes kortól. Leraktam olyan 1 körül, aludt reggelig mind a három. Az elején még előfordult, hogy felébredtek, de csak félig, nyikorogtak egy kicsit, aztán aludtak tovább.
Nappal olyan 3 óránként ettek.
Szia!
Amikor ilyen kicsik a babák, a gyomruk is kicsi, így nem fér sok bele, és hamar megéheznek.Nekem eleinte nappal egész nap cicin volt, már ki voltam készülve, éjszaka kétszer kelt, aztán csak egyszer, és egyre később.Most három hónapos, négy napja végigalussza az éjszakát.Majd szép lassan ő beállítja magának.Nekem hajnalra van a legtöbb tejem, majd szétdurran a cici, főleg, hogy most már nem eszik csak hét körül, ma is hálóinget cseréltem.Szóval ne aggódj, ő szépen beállítja.Én este a mai napig 1,5-2 óráig etetem, közben pihen pár perceket, eszik egy kicsit, pihen, aztán eszik, amíg tele nem tömi magát, és reggelig alszik.Szerintem se menjél be, ha csak nyöszörög egyet-kettőt, lehet nem is éhes.Ha éhes, azt úgyis sírással fogja jelezni.Így meg ha bemész, akkor felkel, és természetesen elfogadja a felkínált cicit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!