Milyen szinű a babaszoba nálatok?
Élénk zöld és sárga. A berendezés adott volt, zöld, sárga kék Demko feder jellegű, a szőnyeg élénkzöld mintás, és ehhez választottunk színt.
Én úgy voltam vele, hogy amíg kicsik, addig legyen nekik gyerekes, utána már lehet visszafogottabb, vagy ami tetszik nekik.
1.
Fehér fal,fehér bútor,rózsaszín keretes hello kitty képek,rózsaszín játéktároló dobozok,hálós tároló szintén rózsaszín(ikea)-nem nyomasztó a rózsaszín,hangulatos,kiscsajos.
2.
Sárga fal,nyír bútor,kék verdás ágy,zöld játék tároló dobozok,zöld hálós tároló(ikea)
Próbáltuk elkerülni a nyomasztó erős színeket mindkét szobánál,és úgy gondolom illik is a személyiségükhöz. Bútorokat sem egyformát vettünk más-más színben,hanem teljesen különbözőt.
Sárga a fal, a bútorok fenyő és fehér színűek. A farész fenyő, a textil (fotel huzat, ilyesmi) fehér, a függöny, ágynemű, lepedő szintén sárga.
A játékok meg jó élénk színűek, így feldobják az egészet!
Bence szobája: Citromsárga fekete bútorokkal színes kiegészítőkkel
Ádám szobája: Kivi zöld zöld-fekete bútorokkal itt a legtöbb kiegészítő is zöld
Zita szobája: narancssárga fehér-rózsaszín bútorokkal rózsaszín és pink kiegészítőkkel
Négyeske (egyelőre név nélküli kisfiú) szobája most készül még nem tudom milyen lesz. Színes kockás falban gondolkozom pl. kék-sárga-zöld színekben és vaj színű bútorokban. Férjem építészmérnök és egy meleg burkolással foglalkozó cégnél dolgozik. Elvileg ma hoz haza egy katalógust amiből kiválasztjuk a fal és a padló burkolatot. Amit holnap megrendel. Hétvégén pedig megvesszük a bútorokat. Legalábbis ez a terv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!