Külön babaszoba?
A jó minőségű bútor valóban nem olcsó, de mi pont ezért csináltattunk egyedi bútorokat, hogy ne csak a babakorban tartson ki. Praktikus, jól pakolható szekrényeket, komódot válassz (mi erre csináltattunk egy pelenkázórészt, ha már nem kell, csak leveszi az ember). Felnőtt korig használható bútorokat választottunk, viszont a dekoráció babás (most már gyerekes). A falon macis bordűr, a képek is gyerekesek, a falra állatos dekormatricákat tettünk, a falvédő is állatos.
Szerintem nagy lehúzás a "baba" bútor, mert nagyon drágán adják, és max. pár évig tudod használni, mert a gyerek előbb-utóbb felnő és új kell. (Arra is gondolni kell, hogy megy majd óvodába, iskolába, kell majd íróasztal, tanulósarok).
Mutogass praktikus bútorokat a párodnak, magyarázd el, hogy ezt nem néhány hétre veszitek, hanem évekre.
Az ember lánya tényleg hajlamos elcsöppenni a csodás, édes, összeillő bababútorok miatt, de tényleg nem éri meg 3 évente kompletten újrarendezni a gyerekszobát.
ezt szeretném én :-) és 2-3 év mulva el is adhatom, ha ugy adodik :)de szerintem 4 éves koráig ki birna, a kiságyat lecserélnenk mondjuk hamarabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!