Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknek 3 gyermekük van menni...

Akiknek 3 gyermekük van menni pénzből éltek? Mekkora házban, lakásban laktok? Segítségetek van?

Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 10:31
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Nem értem az ilyen kérdéseket. Erre a választ, hogy lehet hasznosság alapján pontozni? Aki sok pénzből, meg nagy házban él, annak a válasza hasznos, aki meg kevés pénzből, kis házban azé meg nem hasznos? Miért érdekel valakit idegen emberek anyagi helyzete?
2014. febr. 20. 10:33
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Én sem értem, hogy minek más pénztárcájában kutakodni
2014. febr. 20. 10:36
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Három gyermekünk van, nincs segítségünk! 100 négyzetméteres a családi házunk nincs rajta hitel!

Pénzügyi része pedig: 537.000Ft-ból gazdálkodunk egy hónapban.

2014. febr. 20. 10:39
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

3 gyerekünk van, áprilisban érkezik a negyedik.

Budapesten élünk egy kétszintes lakásban (nem házban) A földszinten, nappali, konyha, étkező, plusz egy vendégszoba (amit jelenleg mi használunk hálószobának a férjemmel), fürdő, WC, Az emeleten 3 hálószoba, WC, fürdő.

Minden gyereknek saját szobája van. Most alakítjuk át a földszintet. A kicsi megkapja a mi hálószobánkat, nálunk az első naptól külön szobában volt minden gyerkőc. A nappaliból pedig le lehet választani egy kis sarkot hálófülkévé, így csak egy kis átalakítást igényel a lakás.

Havi 400.000 Ft-ból élünk. A férjem építészmérnök, én jogász vagyok.

2014. febr. 20. 10:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik leírták!Kedves első kettő!Ez egy anonim oldal,azt kérdezek amit akarok,amire kíváncsi vagyok.Ha nektek nem tetszik a kérdés minek írtok????Akkor tovább kéne lépni,de látom nagyon ráértek.Egyébként ti válaszoltátok meg a saját kérdéseteket.Kit pontozok le?Az olyan válaszokat amiket ti írtatok.Természetesen aki szegényesebben él vagy gazdag az is felpontozást kap.Hiszen válaszolt a kérdésemre.
2014. febr. 20. 11:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Negyedik vagyok, azt nem írtam, hogy én számíthatok szüleimre, keresztszüleimre és a tesómra bármikor. Sőt a férjem szüleire és tesójára is számíthatnék, de ők messze laknak, úgyhogy az szervezést igényel, de nyugodt szívvel bármelyik gyerekemet rájuk bízom bármikor.
2014. febr. 20. 11:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia.

Jelenleg 54 nm élünk, a legkisebbnek saját szobája van (félszoba), a két nagyobb egy szobán osztozik. Mi a nappaliból választottunk le egy kis hálószobát. A lakáson még hitel van, körülbelül 2 év múlva szeretnénk nagyobba költözni, mert ezt is szeretnénk megtartani a gyerekeknek.

Segítség nem sok van, de a kevésnek is örülök.

Körülbelül 600 000 Ft a havi bevételünk.

2014. febr. 20. 14:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Az komoly,hogy 600ezer bevétel mellett hitel is van.Nem bántás,nehogy félre értsd,de érdekes.Bár logikus hogy ennyi mellett meg a fizetésével nincsen különösebb gond.

Egyébként nekem 1 gyerek van,de 3 gyerekre elég kb 73nm ,de külön szoba mindnek...Rezsi ennyi emberre ugy 100-120ezer(abból kiindulva,hogy nekünk a 100nm-es kertesházra ahol 5-en laktunk volt 120),kaja legalább szintén 120-160.Szerintem ennyiből meg lehet élni,plusz persze félretenni havi 60t legalább 3 gyerekre,ha bármi kéne.

2014. febr. 20. 14:37
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
7-es vagyok, a semmiből indultunk, albérletben laktunk, és a férjem sokáig tanult (doktori). Viszont a tanulás meghozta gyümölcsét, és szépen halad a ranglétrán. Röviden így lehet. Mi most építjük a családunk jövőjét.
2014. febr. 20. 14:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Kb. 470ezer forintból élünk egy hónapban, három gyerkőccel, én a kicsivel még gyeden vagyok itthon.

A lakáshitelünket nem rég törlesztettük elő így az már nincs.

A lakás 68 m2, tervezünk kertes házat venni.

2014. márc. 19. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!