Akiknek 3 gyermekük van menni pénzből éltek? Mekkora házban, lakásban laktok? Segítségetek van?
Három gyermekünk van, nincs segítségünk! 100 négyzetméteres a családi házunk nincs rajta hitel!
Pénzügyi része pedig: 537.000Ft-ból gazdálkodunk egy hónapban.
3 gyerekünk van, áprilisban érkezik a negyedik.
Budapesten élünk egy kétszintes lakásban (nem házban) A földszinten, nappali, konyha, étkező, plusz egy vendégszoba (amit jelenleg mi használunk hálószobának a férjemmel), fürdő, WC, Az emeleten 3 hálószoba, WC, fürdő.
Minden gyereknek saját szobája van. Most alakítjuk át a földszintet. A kicsi megkapja a mi hálószobánkat, nálunk az első naptól külön szobában volt minden gyerkőc. A nappaliból pedig le lehet választani egy kis sarkot hálófülkévé, így csak egy kis átalakítást igényel a lakás.
Havi 400.000 Ft-ból élünk. A férjem építészmérnök, én jogász vagyok.
Szia.
Jelenleg 54 nm élünk, a legkisebbnek saját szobája van (félszoba), a két nagyobb egy szobán osztozik. Mi a nappaliból választottunk le egy kis hálószobát. A lakáson még hitel van, körülbelül 2 év múlva szeretnénk nagyobba költözni, mert ezt is szeretnénk megtartani a gyerekeknek.
Segítség nem sok van, de a kevésnek is örülök.
Körülbelül 600 000 Ft a havi bevételünk.
Az komoly,hogy 600ezer bevétel mellett hitel is van.Nem bántás,nehogy félre értsd,de érdekes.Bár logikus hogy ennyi mellett meg a fizetésével nincsen különösebb gond.
Egyébként nekem 1 gyerek van,de 3 gyerekre elég kb 73nm ,de külön szoba mindnek...Rezsi ennyi emberre ugy 100-120ezer(abból kiindulva,hogy nekünk a 100nm-es kertesházra ahol 5-en laktunk volt 120),kaja legalább szintén 120-160.Szerintem ennyiből meg lehet élni,plusz persze félretenni havi 60t legalább 3 gyerekre,ha bármi kéne.
Kb. 470ezer forintból élünk egy hónapban, három gyerkőccel, én a kicsivel még gyeden vagyok itthon.
A lakáshitelünket nem rég törlesztettük elő így az már nincs.
A lakás 68 m2, tervezünk kertes házat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!