Mit kell vele csinálni? Mivel és hogyan tisztítsan ami már kint van rendesen? Milyen időközönként?
Figyelt kérdés
Lányomnak kijött az alsó két foga és most felül jön négy, már a hegyek kint vannak. Olvastam valahol hogy már ilyenkor tisztítani kell csak nem emlékszem mivel,hogyan...2009. dec. 10. 07:44
1/4 anonim válasza:
Szia!Én a vászon pelenka csücskét nedvesítettem be és azzal dörgöltem+evések után vizet adtam neki inni.Mennyi idős?Ha elég nagy már,vehetsz neki ujjra húzhatós puha fogkefét,később ezzel önállóan is tud fogat"mosni"...
2/4 A kérdező kommentje:
9,5hónapos most a lányom, az alsó kettőt már próbáltam úgy tisztítani ahogy írtad, de nem engedi csak egy nap egyszer, fürdés után... Amióta jönnek a felsők, szinte nem is tudok a szájába nyúlni. Vettem a DM-ben szilikon,ujjra húzható maszírozót, annak az egyik fele kefe-szerű, a másik meg bordás. Az jó?
2009. dec. 10. 08:06
3/4 anonim válasza:
Szerintem az első válaszoló a Nenedent fogkefére gondolt. Mi is azt használjuk, minden este fürdéskor. A kicsim megszokta, nem ellenkezik. A DM-ben lehet kapni.
Itt egy link, ha nem ismernéd:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket :o)
Ilyen a kefe ami nekünk van, csak fogkrém nincs hozzá. Majd veszek és próbálkozom...
2009. dec. 10. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!