Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kell vele csinálni? Mivel...

Mit kell vele csinálni? Mivel és hogyan tisztítsan ami már kint van rendesen? Milyen időközönként?

Figyelt kérdés
Lányomnak kijött az alsó két foga és most felül jön négy, már a hegyek kint vannak. Olvastam valahol hogy már ilyenkor tisztítani kell csak nem emlékszem mivel,hogyan...
2009. dec. 10. 07:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én a vászon pelenka csücskét nedvesítettem be és azzal dörgöltem+evések után vizet adtam neki inni.Mennyi idős?Ha elég nagy már,vehetsz neki ujjra húzhatós puha fogkefét,később ezzel önállóan is tud fogat"mosni"...
2009. dec. 10. 07:53
 2/4 A kérdező kommentje:
9,5hónapos most a lányom, az alsó kettőt már próbáltam úgy tisztítani ahogy írtad, de nem engedi csak egy nap egyszer, fürdés után... Amióta jönnek a felsők, szinte nem is tudok a szájába nyúlni. Vettem a DM-ben szilikon,ujjra húzható maszírozót, annak az egyik fele kefe-szerű, a másik meg bordás. Az jó?
2009. dec. 10. 08:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az első válaszoló a Nenedent fogkefére gondolt. Mi is azt használjuk, minden este fürdéskor. A kicsim megszokta, nem ellenkezik. A DM-ben lehet kapni.

Itt egy link, ha nem ismernéd:

[link]

2009. dec. 10. 09:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a linket :o)

Ilyen a kefe ami nekünk van, csak fogkrém nincs hozzá. Majd veszek és próbálkozom...

2009. dec. 10. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!