Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az normáls, hogy a 8hetes...

Az normáls, hogy a 8hetes babám csak a vállamon sétálgtás közben a lakásban nyugszik meg jóformán sehol máshol?

Figyelt kérdés
Szopi után elvan 10pecet az ágyában egyedül, de utána sír amíg fel nem veszem és nem kezdek vele a vállamon sétálni. Ha megállok, akkor is sír. Semmit, még enni se tudok így...Ez normális? Mit csinálhatnék? Van neki forgója, játszóhíd, keljfeljancsi, lufi, énekelek, baba-cd, bábozok de semmi hatása.....Van ötletetek mit tehetnék? Próbáltam, h hagyom, hadd sírjon, de végigbőgte a 20-30percet és még a be is reked szegény. A barátaimnak meg tök nyugodt babáik vannak...mit csináltam rosszul, mit tegyek mást és másként?
2008. júl. 21. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom is nyolc hetes.Ha nyüszi van,akkor őt is csak vállon lehet megynugtatni.

Ami nálunk nagyon bevált az a hordozókendő.Ha nagyon nyűgi csak belerakom,sétálok vele,és meg is nyugszik szinte egyből,majd 15-20 perc után be is ájul benne.Szinte már gyakrabban használom,mint a babakocsit.

A másik,amivel elszoktattuk az állandó kézbekéretőzéstől,hogy hagytuk sírni.Volt,hogy egy órát bőgött,és én álltam a kiságy mellett,és simogattam.

A hason altatás is sokat dobott a dolgon.Azóta többet laszik,és nyugodtabb is.

Van,aki szerint ne sírni hagyni kell,hanem mikor sír felvenni megnyugtatni,majd vissza a kiságyba.Ha megint sír,akkor ugyanezt kell tenni.És ezt addig,amíg nem javul a helyzet.

Nekem is van olyan ismerősöm,aki szinte nem is ismeri a sírást.Meg van olyan is,akinek egész álló nap ordít a gyerek.De ah nőnek egyre kevesebbet lesz ilyen.Tehát,a legjobb gyógyszer erre az idő.

2008. júl. 21. 09:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem a lányom sem piskóta...

Ö már 6 hónapos.Mindenki mondja,hogy majd kinövi.Valószínü,hogy megszokta,hogy se´ta´lgatsz vele.Próba´ld annyira csökkenteni,hogy leülsz vele,e´s simogatod.Késöbb nehe´z lessz.A túl sok játék sem jó,mert nem tud mit kezdeni velük."a böse´g zavara"

eggyik baba ilyen,a másik olyan....

Mink sem vagyunk egxformák.Nem lehet,hogy fa´j a pocija??

lehet,hogy egyszerüen csak ra´d van szükse´ge.

Kitartás.....

2008. júl. 21. 09:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is az anyuka testmelegére van szügsége! Rakd a csupasz mellkasodra aszívedhez közel,hátha megnyugszik és elalszik.
2008. júl. 21. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Leginkabb az en 6hetes babam is igy szeret el aludni.Aztan mikor mar felig alszik leulok vele az agy szelere.De nekem is igy szokott megnyugodni ha sir vallon,es setalgatas egy darabig.Lehet ennek van valami oka amit senki nem tud.De mit lehet tenni,ha ez jo neki,es megnyugszik.En is kerem a tanacsokat,irok is,es sokat segit.De kezdek ra jonni hogy ez aminden baba mas bizony nagyon igaz.Es szerintem ha neki igy jo probald ezt megadni neki(egyszer majd leszokik rola),Ha van lehetoseged kerj segitseget takaritas stb-ben barinotol,rokontol.Mikor megszuletnek a kicsik akkor is a mellkesunkra teszik,allitolag ahogy halljak erzik a szivdobogasunkat megnyugszanak.Lehet a te babad meg mindig ettol nyugszik meg.Plussz seta;-))Nehez idoszak ez sokunknak a sok boldogsag ellenere is,de egyszer vegeter,Es nekunk ki kell tartani.Talan vigasz hogy nem vagy egyedul.Esetleg nem faj a pocikaja,mert arra is jo ez a poz es kozben felhuzza a labat.Kitartas!
2008. júl. 21. 11:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Meg az utolsohoz,szerintem nem csinaltal semmit rosszul,o ilyen.Probalkozhatsz tenyleg kendovel,vagy majd lassan a kenguruval.En ezt mar nagyon varom,szabad les a 2kezem.Ezelott epp csodalkoztam ugy aludt el a babam hogy emlle fekudtem,es adogattam neki a cumit.Ez csak kb masfel ora;-))volt.Ez van.
2008. júl. 21. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!