Az normáls, hogy a 8hetes babám csak a vállamon sétálgtás közben a lakásban nyugszik meg jóformán sehol máshol?

Az én lányom is nyolc hetes.Ha nyüszi van,akkor őt is csak vállon lehet megynugtatni.
Ami nálunk nagyon bevált az a hordozókendő.Ha nagyon nyűgi csak belerakom,sétálok vele,és meg is nyugszik szinte egyből,majd 15-20 perc után be is ájul benne.Szinte már gyakrabban használom,mint a babakocsit.
A másik,amivel elszoktattuk az állandó kézbekéretőzéstől,hogy hagytuk sírni.Volt,hogy egy órát bőgött,és én álltam a kiságy mellett,és simogattam.
A hason altatás is sokat dobott a dolgon.Azóta többet laszik,és nyugodtabb is.
Van,aki szerint ne sírni hagyni kell,hanem mikor sír felvenni megnyugtatni,majd vissza a kiságyba.Ha megint sír,akkor ugyanezt kell tenni.És ezt addig,amíg nem javul a helyzet.
Nekem is van olyan ismerősöm,aki szinte nem is ismeri a sírást.Meg van olyan is,akinek egész álló nap ordít a gyerek.De ah nőnek egyre kevesebbet lesz ilyen.Tehát,a legjobb gyógyszer erre az idő.

nekem a lányom sem piskóta...
Ö már 6 hónapos.Mindenki mondja,hogy majd kinövi.Valószínü,hogy megszokta,hogy se´ta´lgatsz vele.Próba´ld annyira csökkenteni,hogy leülsz vele,e´s simogatod.Késöbb nehe´z lessz.A túl sok játék sem jó,mert nem tud mit kezdeni velük."a böse´g zavara"
eggyik baba ilyen,a másik olyan....
Mink sem vagyunk egxformák.Nem lehet,hogy fa´j a pocija??
lehet,hogy egyszerüen csak ra´d van szükse´ge.
Kitartás.....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!