Mikortol tettek kulon szobaba a kisbabatokat?
Figyelt kérdés
nem feltetek ,hogy esetleg felrenyel mikor alszik es nem veszitek eszre?2014. febr. 18. 18:30
1/11 anonim válasza:
Mindhármat, amikor hazajöttünk a kórházból. Éjjel mitől nyelne félre?
2/11 A kérdező kommentje:
az enyem sokszor felbufogi a tejcsit,ezert inkabb hason altatom.most 5 hos es gondultuk hogy mar kulon szobaba kene tenni mert felebred minden zajra.gondolom nem lessz baja .
2014. febr. 18. 18:38
3/11 anonim válasza:
Mindhárommal együtt aludtunk, voltak rázósabb időszakok, akkor átmentem velük a másik szobába. Mindegyiknél más-más ideig tartott, hogy éjjel már nem szopiztak, már nem emlékszem pontosan.
:-)
És nem, nem alszanak most a mi ágyunkban. ;-)
(10, 13 és 16 éves gyerekek anyukája)
4/11 anonim válasza:
Mindhárom első naptól külön szobában aludt hason. Az első babám nagyon bukós volt.
5/11 anonim válasza:
19 hónapos és mellettem alszik leszerelt oldalú kiságyban. És ahogy írta már egy válaszoló, urban legend, hogy nem lehet majd kiszoktatni...... biztos nem a mi ágyunkba hozza majd a barátnőjét. Amúgy a nyáron költözünk, majd meglátjuk, mit szól a külön szobához, de erőlteti nem fogjuk.
6/11 gabszem válasza:
születése óta külön szobában alszik. mindig hason aludt. sokatt bukott de nem volt belőle baj és használtunk légzésfigyelőt. most 2 éves.
7/11 anonim válasza:
születése ota külön szobában van. barátnöméknél a 8 éves kisfiu még mindig köztük alszik... és csodálkozik, h évek ota nem müködik a kapcsolat az élettársával.
8/11 anonim válasza:
Kb 3 hónaposan,de csak azért mert addigra lett kész a szobája amúgy külön ágyban aludt és születése óta hason szeretett aludni,amint különraktuk ezerszer jobban aludtunk mind3an,a következőt szerintem rögtön különtesszük ha lesz rá lehetőség
9/11 lcs válasza:
Nekünk is egyből külön szobában volt a lányom. a tesó pedig külön ágyban velünk addig, amíg szopizott, de a nappali alvás a végleges ágyában a tesóval közös szobában volt, így már csak éjszaka kellett átszoktatni, vagyis igazából egyből megszokta, nem volt gond. A félrenyelésről csak annyit, hogy az anyai ösztönök általában működnek ezerrel, így kb egy nagyobb sóhajra felébredsz szerintem :))
10/11 anonim válasza:
11 hos kora elott tettuk kulon szobaba. Nem tudott tolunk nyugodtan aludni. Pedig csak aludtunk de a forgolodasok stb zavarta ot. Akkor szokott le a ringatasrol is. Nem akarta. Azota egyedul alszk el magaban a sajat szobajaban es agyaban. :-) 1 eves elmult mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!